Sayfa 954/993 İlkİlk ... 454854904944952953954955956964 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 7,625 - 7,632 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    şu geceki açıklamaların hepsi para basmaya yönelik açıklamalar bütçe açığı patlamıştı şimdi bi daha patlayacak
    dolarda kkm ile açığa destek verecek
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,084
    15.20,melunun mayıs ayı sendromunu belirtmiştik,elde avuçta birşey yok artık DIJJJ güçler SOROSÇULAR diye iktidar kendisini savunur gezer,mecbur faiz artırmaya merkez,isterse artırmasın kur lorumalı mevduatıda ödememe zorluğu var,Robin Hudun tersini yapacaklar mecbur,fakirden alıp zengine verecekler,faiz yükseltmemek için inatlaşırsan, piyasada sana cevabını verir+aşırı zamlar,peşinden ezdirmeyeceğiz vatandaşımızı falan,ne ezilmesi pestili çıktı,zaten şu sıralar iktidara güven sıfır olurken muhalif kesimde falso veriyor,ne olacak memleketin hali...Önceden deyimlerimde gelecekte genç liderden bahsetmiştim,yani öyle birisi bu ülkeyi toparlar anca

Tavuk ciğeri enflasyonu kaç ondan haber ver rallici hiç hesap tutmuyorsun artık.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,084
     Alıntı Originally Posted by BüyükResim Yazıyı Oku
    Tavuk ciğeri enflasyonu kaç ondan haber ver rallici hiç hesap tutmuyorsun artık.
    Üstelik Üretici fiatları enflasyonu çok yükseldi,buda zam demek sektör adına,önceden belirtmiştik moratoryum içindeyiz diye

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,084
    Acep haznede bedevi mermisi kaldımı ?,mecburlar faiz yükseltmeye !!!,şöyle 4-5 puan yükseltirlerse melun 13 altına iner,10 artırırlarsa 10 altına,çokmu zor artırmak,ABD'den büyükmüsünüz ?inatlığın yorgan yaktırdığını bilmiyormusunuz,yoksa bilmediğimiz bir durummu var?,öyleya eş bobluk görevi halan devam ediyor

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Acep haznede bedevi mermisi kaldımı ?,mecburlar faiz yükseltmeye !!!,şöyle 4-5 puan yükseltirlerse melun 13 altına iner,10 artırırlarsa 10 altına,çokmu zor artırmak,ABD'den büyükmüsünüz ?inatlığın yorgan yaktırdığını bilmiyormusunuz,yoksa bilmediğimiz bir durummu var?,öyleya eş bobluk görevi halan devam ediyor
    o rakmalara inmesi artık mümkün değil
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    o rakmalara inmesi artık mümkün değil

Alıntı Originally Posted by BüyükResim Yazıyı Oku
    değer verdiğini varsaydığım varlıklarına sövdüm gene utanmaz bi şekilde gelip yazıyorsun

nasıl bi ahlaksızlığa sahipsin
    sana yazarken midem kalkıyor
    kusasım geliyor
    o yüzden çok az cevap yazıyorum
    bide yazıp anınd atiyüyorsun
    hadi burayı okumuyorsun
    özelinden yazdım itibar puanı kısmından yazdım onlardanda mı kuyup utanmadın
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 954/993 İlkİlk ... 454854904944952953954955956964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •