Sayfa 9/1000 İlkİlk ... 78910111959109509 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 65 - 72 arası.

Konu: Vıop XLI

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

yeni topiğe taşıyalım tatar memed teknik analiz diyor ya sabah akşam
    biz biraz geriden geliyoruz fiyatlamada kontrollü borsada düşüşte kontrollü
    Bu düşüş bişey değil bugün 1 Mart 2020 zabanan ki mesajım diğer topikte kaldı. Zabah ezanından sonra xagusd grafiğide mevcut dayı..

2. Sise, Thyao, Odas, Tüp, Petkim

güzel dayananlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    inanılmaz gerçekten ya...4 nisanda 1.700 TL olan coin az evvel 11 TL yi gördü...evet sadece 11 tl resmen tulum çıkarttılar...

4. 2829 - dip gördük oradan tepki yükseliş 2857.25 feyk gibi tekrar 2829 deneyebilir.

5.  Alıntı Originally Posted by Kuyum Yazıyı Oku
    Bu düşüş bişey değil bugün 1 Mart 2020 zabanan ki mesajım diğer topikte kaldı. Zabah ezanından sonra xagusd grafiğide mevcut dayı..
    Memedabi para sayma makinası lazım olursa çekinme süüüle, bi dene yedekte sana almıştım
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Memedabi para sayma makinası lazım olursa çekinme süüüle, bi dene yedekte sana almıştım
    Emtialar taban olursa gönder gelsin

7.  Alıntı Originally Posted by clark Yazıyı Oku
    Benim Göstergeler biraz kısa vade 5 dk lık. Yarın aksam ne olacak yarın oglen tekrar bakılır ama

Sakin kalmak ve stop önemli tabi .2925 üstü 5 dak kapanıs stop

Teknik olarak Viop 30 haziran vade 2900 üzerinde durmakta güçlük çekiyor. Devreleri bana göre düzeltilmiş 5 dk Macd RSI
    Yorgunluğu destekler pozisyonda ,bana özel 5 dk mum grafik sert satışı işaret ediyor .Son günlerdeki sıkısmanın aşagı yonlu sert kırılacagı yönünde

Argüman: Avrupa da ki olumsuz havaya tepki göstermeme, Dow jones un bugun kü pozitif yukarı yönlü hareketine kayıtsız kalma(spot piyasa açılısıyla eksiye dönme ihtimali yüksek )

Buradan bu kadar yazabildim .

15 30 da Enflasyon verisini bahane edip start verebilirler

( Burada yazılanlar yatırım tavsiyesi degildir. Bilgi amaçlıdır riskinizi kendi kararlarınız dogrultusunda alınız)
    Çıkar da gölgesinde serinleyelim ağam

8. ilk defa coin aldım...

Sayfa 9/1000 İlkİlk ... 78910111959109509 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •