Sayfa 986/1013 İlkİlk ... 486886936976984985986987988996 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 7,881 - 7,888 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Yönetimin artık kendisi doların düşmesine izin vermiyor.
    Bu durum yonetimin elinde olan bir sey mi ?

2. Ancak bu sene ODTÜ nün performansını begenmedim. Oglan gittiğinden beri izliyorum. Bu sene en sığ olanıydi mezuniyet toren pankartlarının

3. Dün gururla a haberi izliyorum. Aman Allahım ne güzel haberler veriyor. Bak şu köprü yapıldı o bölgenin arsaları 10 kat arttı bak bu tünel yapıldı bu semtteki evler şu kadar değerlendi, bak şu tünel yapıldı bu arsalar şu kadar değerlenecek. Bak yabancıya satış oldu ekonomi canlandı. Ekonomi dedikleri BETON. Üretim yok değerlenme değerlenme. Satılacak sanayi veya herhangi bir tesis kalmamış. Yapılanlar devlet garantili borçla garantili geçiş taahhüt edilerek yapılmış. Ayrıca vatandaş olarak para vereceksin. Adamlar geçen muğla tarafları falandı ambulansa geçiş vermediler. Ne ekonomi ama.Tanıdığım bir abi kredi kartlarını takla ettirerek 10 yıl idare etti. Ben bu iki yıla kalmaz batar dedim. Abim profesyonel çıktı 8 yıl süreyi uzattı. Geçen sene battı. Süre uzadı ama miktar da büyüdü 85000 tl gibi. Adam bir memur. Sonra emekli oldu tüm ikramiyeyi oraya verdi. Zor bela kurtardı. Bizim ülkemizinde emekli ikramiyesi var mı?

4.  Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    Sayın Karakemal,

1 kuruş siftahla başladık haftaya. Uğurlu geldiniz.
    walla sen 1 kuruş 2 kuruş gibi güniçi marjları 5 dakkalık grfik üstadı forexçi arkadaşa sorucan.. o sana 100 bip 200 bips falan diye tercüme eder, dipten pinbar attırır, 2 nolu dalga için teyit verir sana, aranızda konuşursunuz..

kardeş, aylardır bu topiği izliyorum (inanmıyorsan bora bey'e sor, o tutuyor çeteleyi) o ilk vakitler en büyük ümit fed'in faiz artıracak olmasıydı, nitekim fed hayal kırıklığı yaratmadı, 2 seferdir çatır çatır faiz arttırdı, ne oldu bunun usd/try yansıması ?? 2.arttırım kararı 10 gün evvel geldi görmüşsündür, bak grafiğe 3.47 gördüğü gün

başka ne var ? efendim 400 milyar borç, bu sene vadesi gelecek olan 250 milyar dolar, işte xxx milyar cari açık, global likidite daralıyor, petrol düştüğü için petro-dolar gelmeyecek, reis laf dinlemediği için kredi gelmeyecek artık londra'dan, falan filan.. eeee nerde kur? ocak'ta 3.94 olan kur, 6 y sonra bugün 3.52.. eeeee??? ne oldu senin dış borç yükü, cari açık zart zurt .. bütün bu hikaye 2-3 puan fazladan faizle çözülebiliyorsa, boşa çene çalmış o cari açıkçılar, dış borç şu kadarcılar.. nedir lan 3 puan faiz, bütün mevzunuz bu muydu? şaka mısınız, nesiniz ?

bi de reis lahey'de yargılanacak, o olmazssa amerikalı savcı gelip kelepçeyi takacak falan gibi masallara inanan zeka kıtlığından muzdarip bi tayfa vardı, var mı onlardan bi haber ?? o savcı, savcılıktan kovulmuş kendine avukatlık firması kurmuş, söyle de bi davaları olursa savcı bhrara'ya gitsinler )

5. Katar krizi ile ilgili bakmamiz gereken ulke aslinda S.Arabistan degil ABD olmalidir....Cunku iktidarlarini borclu oldugu Batili gucler olmadan bu asiret devletleri hic bir ciddi siyasi karar alamazlar.....Bu nedenle ancak ABD izin verirse Suudiler Katari isgal edebilirler......

Bu is mafya haracina dondu. Mafya babasi ABD...Tetikcileri ise Suudi, BAE ve Misirdir....

isin masada cozulebilmesi icin Katarin kendisine dayatilan agir sartlarin bazilarini mutlaka kabul etmek zorunda. Yani Mafyaya hatiri sayilir mikararda harac odemeyi kabul etmesi lazim. Yoksa elindekilerini hepsini kaybedebilir.

6. Adam distürbütörünü belirlemiş. Kim? Suud. İsinin ehli üretici gibi o bölgenin sorumlusu suudtur der. Bir şey alacaksan YADA ÖDEYECEKSEN ONA ÖDE BENİMLE MUHATAP OLMA der hatta demesi gerek. Herkes Trump ın işadamı olduğunu biliyor değil mi?

Katardan alacağını düşündüğü bir para varsa da bunu Suud üstünden tahsil eder.😂

7. Cümleten günaydınlar.

Sepet kur günlükte dirençte pinbar sonra o pinbarı yutan bar ve sonra pullback te destekde pinbar benzeri bir yapı var şimdi o bar test edilecek test tutarsa usdtry nin kıramadığı ancak sepet kurun kırdığı formasyon işi biter gider.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

8. eurtry ilk hedef 4,0348 görüldü günlük barlardaki milimetrik bar kapanışlarıda milimetrik çalışmış durumda. Bunda da günllükte pinbar sonraki gün yukarı yutan bar sonrasında 2 tane geri geliş barı var şimdi hedef 4,1152 yeni teyit noktamız 3,9075 altına gelmedikçe ilk kısa hedef bu ana hedef 4,4554 ve 4,8010 bölgesi
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Sayfa 986/1013 İlkİlk ... 486886936976984985986987988996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •