Sayfa 479/803 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579 ... SonSon
Arama sonucu : 6417 madde; 3,825 - 3,832 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1.  Alıntı Originally Posted by aytunc Yazıyı Oku
    keşke almadan önce bu forumu okusaymışım
    okusaydım zaten kesin bulaşmazdım.

Bence iyi ki okumamışsınız. Okuyanlar ne var ne yok dalıyor. Biz de daha çok keriz durumuna düşmüş oluyoruz. Maalesef yeni alan herkes aynı kaderi paylaşıyor. 30 kat, 40 kat artan kağıtları görünce içim acıyor. Bana Deva ve Prkme yi yok pahasına sattırıp bu kağıdı aldıran geri zekalı brokeri düşündükçe daha da öfkeleniyorum.
    BEKLEYECEĞİM.... Başka çarem yok. 6 dolar olursa ancak zararımı kurtarıyorum. Bu kağıdın çıkmasının imkanı yok ama bir umut dolar düşer.
    YTD

2.  Alıntı Originally Posted by Goodbye Yazıyı Oku
    Yazınızı, küçük yatırımcıya yapılanları ve kayıplarımızı gördükçe içim acıyor ve müthiş bir adaletsizlik-Kızgınlık nöbeti geçiriyorum

Bütün yazdıklarınızın gerçek sorumlusu CEO diye etrafta gezen şahıs ve TTK’ a göre şirketin doğru yönetilmesinden sorumlu olan Holding yönetim kuruludur

Bağımsız yönetim kurulu üyelerinin görevlerini yapması gerekmekte

3. Beyler sikayetlerinizi yoneticilerin mail adreslerinize bombardiman olarak yazin , mail adresleri mesela Ercan.kumcu@tekfen.com .tr Rakatsizlik duydugunuz yoneticilere patronlara icinizden gecenleri yasadiginiz sikintiyi yazin , bu sirket icinde mutlaka durust insanlar da vardir durumdan rahatsiz , patronlarin belki de dunyadan haberi yok bazi yamyamlar sirketi ic ediyor ust duzey yonetici diye guvendikleri ettimleri . Yk baskanindan el altina kadar soyledigim sekillerde yazin , bakin 6 ay icinde bir aksiyon gormezsem sosyal medyada insanlari orgutleyip tekfen tower onune insanlari toplayip protesto eylemi yapacagim basini da cagiracagim , madem onlar utanmadi ben de utanmayacagim. Patronlara yazin !! Sert yazin , hakkinizi arayin , buradaki o Teknik cizgi cizen barbutculara inandiginiz kadar bu adamlarla ugrassaydiniz sirketin hissesi su anda burada olmazdi . Acik acik soyluyorum ben peslerini herhangi bir aksiyon gorene kadar birakmayacam. Patronun kizlarina ulastim maillerimi ilettim , yapin sikayetlerinizi. Sosyal medyanin gucune inanin , madem onlar adam gibi yonetmiyor sirketi biz yonetiriz !!

Geçen hafta Berker anne kızlarına hisse devretti.
    Bu devir işlemini muhtelif yönleriyle nasıl yorumluyorsunuz.....

Cevaplarınız ışık tutucu olacaktır...

5. Muhasebesel bir durum galiba , pek bir anlam yuklemeyin. Yeni girenlerin beklentisini bilmem ama bu sirkette 1 seneden fazla olanlar icin gerekli yolu soyledim , patronun kizlarina ve onurlu serefli yoneticilere ulasin mail atin isim nokta soyisim @tekfen.com , hakaret etmek istediklerinize de ayni sekilde temennilerinizi iletin . Acikcasi benim gubreyi yonetenlerle herhangi bi sikintim yok , daha iyi yonetilebilir mi elbet ama yok ihracat yasagi yok dalgali hammadde temini derken yine de hatri sayilir bir kar elde ediliyor. Benim sikintim Yk uyesi yamyamlar, gokyigit ve Gigin ve insaatci tayfa ve tarimi yonetenlerle. Hakkimi almadan gitmem bazi seylerin degismesi isteniyorsa tum sikayetlerinizi isyaninizi mail atin, elbet serefli haysiyetli yoneticiler de vardir koca sirket icinde herkes hirsiz ve beceriksiz olacak degil , gemi batarsa hepsi batacak

6. Bugün Geri Alım Yapan Şirketler��
    ��#ARCLK 969.500 adet
    ��#HDFGS 431.832 adet
    ��#BOBET 325.000 adet
    ��#SAHOL 200.000 adet
    ��#NATEN 170.000 adet
    ��#İNVEO 60.000 adet
    ��#GEDİK 50.000 adet
    ��#ORGE 40.000 adet
    ��#PRKME 35.000 adet
    Buyurun burdan yakın...

Alıntı Originally Posted by balikci2 Yazıyı Oku
    Yazınızı, küçük yatırımcıya yapılanları ve kayıplarımızı gördükçe içim acıyor ve müthiş bir adaletsizlik-Kızgınlık nöbeti geçiriyorum

Bütün yazdıklarınızın gerçek sorumlusu CEO diye etrafta gezen şahıs ve TTK’ a göre şirketin doğru yönetilmesinden sorumlu olan Holding yönetim kuruludur

Bağımsız yönetim kurulu üyelerinin görevlerini yapması gerekmekte
    Ben sizi ve bu sirketin hisselerinde olan arkadaslarin durumunu gayet iyi anliyorum.
    3 yildir bu sirket gram mesafe almadi ve sirket yoneticilerinin yasanan durumdan kactiklarini goruyoruz. Sorumluluk tasimamak adina ortalikta gorunmemeye calisiyorlar ve mantikli aciklamalarda yok.
    Yapmis oldugunuz alinti evet , Legolas arkadasin yazisina itafen idi. Cokta dogru bir yazi yazmis, espri ile
    Onun icin uzerinize alinmamanizi rica ederim.
    Bu olumsuz surecin hayirlisiyla sonuclanmasini diliyorum. Son not : Velevki bu sirket bazi faaliyetlerinde sikintili surecte.
    O kadar deneyimli Ceo lar yoneticiler barindiriyorlar..Hicmi kriz yonetimi nedir bilmezler ?
    Saygilar
    2023 sonu Bist 8000?

8.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Beyler sikayetlerinizi yoneticilerin mail adreslerinize bombardiman olarak yazin , mail adresleri mesela Ercan.kumcu@tekfen.com .tr Rakatsizlik duydugunuz yoneticilere patronlara icinizden gecenleri yasadiginiz sikintiyi yazin , bu sirket icinde mutlaka durust insanlar da vardir durumdan rahatsiz , patronlarin belki de dunyadan haberi yok bazi yamyamlar sirketi ic ediyor ust duzey yonetici diye guvendikleri ettimleri . Yk baskanindan el altina kadar soyledigim sekillerde yazin , bakin 6 ay icinde bir aksiyon gormezsem sosyal medyada insanlari orgutleyip tekfen tower onune insanlari toplayip protesto eylemi yapacagim basini da cagiracagim , madem onlar utanmadi ben de utanmayacagim. Patronlara yazin !! Sert yazin , hakkinizi arayin , buradaki o Teknik cizgi cizen barbutculara inandiginiz kadar bu adamlarla ugrassaydiniz sirketin hissesi su anda burada olmazdi . Acik acik soyluyorum ben peslerini herhangi bir aksiyon gorene kadar birakmayacam. Patronun kizlarina ulastim maillerimi ilettim , yapin sikayetlerinizi. Sosyal medyanin gucune inanin , madem onlar adam gibi yonetmiyor sirketi biz yonetiriz !!
    Maxi Ortak hakli

Bu durumdan bütün holding YK üyeleri sorumludur

Yapılanlar Türk ticaret kanununa göre suçtur

Hepsinin kişisel sorumluluğu vardır

Küçük yatırımcıyı kasıtlı olarak zarara sokmaktan ceza davası açmak mümkün olmalı

Aramızda hukukçu ya da hukukçu tanıdığı olan yok mu?

Bildiğim kadarıyla ceza davası açmak için bir masraf gerekmiyor

Bağımsız YK üyeleri de bu kapsamda hesap vermeli

Kutusundan çıkmayan Pandorra ‘ da hesap vermeli

Göz göre göre haksızlık ve basiretsizliktir bu yapılan ve Türk ticaret kanuna göre suçtur

Devredilemez görev ve yetkiler

MADDE 375- (1) Yönetim kurulunun devredilemez ve vazgeçilemez görev ve yetkileri şunlardır:

a) Şirketin üst düzeyde yönetimi ve bunlarla ilgili talimatların verilmesi.

b) Şirket yönetim teşkilatının belirlenmesi.

c) Muhasebe, finans denetimi ve şirketin yönetiminin gerektirdiği ölçüde, finansal planlama için gerekli düzenin kurulması.

d) Müdürlerin ve aynı işleve sahip kişiler ile imza yetkisini haiz bulunanların atanmaları ve görevden alınmaları.

e) Yönetimle görevli kişilerin, özellikle kanunlara, esas sözleşmeye, iç yönergelere ve yönetim kurulunun yazılı talimatlarına uygun hareket edip etmediklerinin üst gözetimi.

f) Pay, yönetim kurulu karar ve genel kurul toplantı ve müzakere defterlerinin tutulması, yıllık faaliyet raporunun ve kurumsal yönetim açıklamasının düzenlenmesi ve genel kurula sunulması, genel kurul toplantılarının hazırlanması ve genel kurul kararlarının yürütülmesi.

g) Borca batıklık durumunun varlığında mahkemeye bildirimde bulunulması.

Sayfa 479/803 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •