Sayfa 531/1312 İlkİlk ... 314314815215295305315325335415816311031 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 4,241 - 4,248 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

1. Tefecisi uyuşturucu satıcısı kadın pazarlayan hepsi emlak alır müslümanlığın yasal tefeciliği (Matild Manukyan vardı vergi rekortmeni genelev patroniçesi emlak zengini ) Ve hiç bir hükümet bunlara ses çıkarmaz okkalı bir hükümet bunların 2 evden sonraki evlerine %200 ÖTVyi dayasa hem devlete daha fazla gelir hemde piyasa dengesi olur

2. Benim örnek için alçaklık kelimesi yakışıklı olmaz. Tam tersine böyle bir uygulamanın vatanseverlik olduğu konusunda çok ciddi bir toplumsal uzlaşma olduğunu düşünüyorum.

Hükümet emlak sektörünü desteklemek zorunda.Çünkü istihdam açısından ekonominin çarklarının en önemli iki ayağından biri emlak,diğeri de pek parlak durumda olmayan turizm.Şu anda seçime giderken emlak sektörü durursa kapı satanı pencere satanı kombicisi fayansçısı alanı satanı işçisi amelesi müteahiti güvenlikçisi temizlikçisi devasa bir sistem çöker.Buna bizim hükümet dayanamaz.Kanal istanbul ısrarı da zaten bundandı.Millet bir borçlanıp uzun vadeli kredilere girse sektöre bir can suyu verilse çark bir kez daha bir dönüverse onlara seçime kadar yetecek de sanmam başaramazlar.Harç bitti yapı paydos.

Yeni ev alımını azaltacak düşüncelerin eylemlerin hepsini unutun bu hükümet asla öyle adımlar atmaz.Bence bundan sonraki de atmaz ya neyse.Gözüken o ki gelecek başkan resmen müteahitlik geçmişi olan imamoğlu,acı ve ironik ama reel olan bu.

Gerçi ben parayı kiler gyo ya gömdüğümden objektif düşünemem, ona göre okuyun yazılarımı arkadaşlar))))))))Ben artık tarafım.

Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Benim örnek için alçaklık kelimesi yakışıklı olmaz. Tam tersine böyle bir uygulamanın vatanseverlik olduğu konusunda çok ciddi bir toplumsal uzlaşma olduğunu düşünüyorum.
    abgülün yaptığı tam bir alçaklıktır
    hukuğu yok sayma anayasıyı bile bile çiğnemedir
    hsyk düzenlemesine ilişkin açıklama metni

“Sayın Cumhurbaşkanımız ayrıca aşağıdaki hususların kamuoyuna duyurulmasını istemişlerdir: HSYK kanununda değişiklik yapan Teklifin TBMM’ye sunulmasından sonra her safhasını özellikle anayasaya aykırılığının bulunup bulunmadığı bakımından incelettim ve teklifte 12 maddede yer alan 15 hususun anayasayla açıkça çeliştiğini gördüm ve Adalet Bakanı’nı çağırıp uyardım. Bunun üzerine TBMM Adalet Komisyonu ve genel kurul safhalarında uyarılarım dikkate alınarak teklifin ilk halinde bulunan, HSYK daire başkanlarının belirlenmesi, HSYK’ye tetkik hâkimi ve müfettiş atanması, gönderilmesi ve görevlendirilmesi, HSYK üyelerine disiplin cezası verilmesi, yönetmelik ve genelge çıkarma gibi konularda özellikle Adalet Bakanı’a yetkiler veren hükümlerden vazgeçildiğini ve bu yetkilerin yeniden HSYK Genel Kurulu’nda veya ilgili dairelerinde kalacak şekilde değiştirildiğini gördüm. Düzeltilen bu açık aykırılıklar dışında kanunun diğer lehinde ve aleyhinde tartışılan maddelerinin ise Anayasa Mahkemesi’nce değerlendirilmesinin daha doğru olacağını düşünerek yayımlanmasını uygun buldum.
    bir halt olacağı yok.

7. Konut alımında bir başka sıkıntı EMLAKCI mafyası
    Alım satım komisyonu acil binde 1 e
    Kira komisyonu 4/1 e indirilmeli
    Kazanamıyorum diyen kapatsın dükkanını, zaten çoğu ek gelir olarak yapıyor dokunmaz

1-2-3 milyon evler artık normal fiyatlar, bir satıştan 80-100 bin TL ne vicdana ne ahlaka uygun değil, o parayı kazanmak İçin işçisi, çiftçisi 1 yıl eşşek gibi çalışıyor, bu kadar beleş para olmamalı

Tabi vatandaşta ayrı garip, acil paraya ihtiyacı olmayan hiç kimse arabasını galericiye götürmüyor, kendisi satıyor. Konu ev olunca emlakçıya koşuyor !!
    Koy internete kendin kiraya ver veya kendin sat, Sen ev alırken veya kiralarken emlakçıya komisyon ödemek hoşuna gittimi ki aynı şeyi senden alana yapıyorsun

8. Sayın seer.
    İsterseniz siz de emlakçı olabilirsiniz.
    Ayrıca geliriniz vasatın üstündeyse en fazla 30-40 yıl sonra o kızdığınız üç, beş, on, yirmi tane evi olan kişi de siz olabilirsiniz.
    Kiracılardan ve TÜFE saçmalığınan bıktığınızda, veya sıfır aldığınız eve ileride çocuğunuzu evlendirmek istediğinizde, o bir sürü boş daireden biri de sizinki olabilir.
    İnsanları eleştirmeden önce biraz farklı açılardan da bakmayı deneyin.
    "Devlet onu assın şunu kessin" demek işin en kolayı ama en mantıksızı.

Sayfa 531/1312 İlkİlk ... 314314815215295305315325335415816311031 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •