Sayfa 68/1000 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 537 - 544 arası.

Konu: Vıop XLI

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Coin piyasasında sert alımlar var

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yurtdışı borsaları nasıl usta düzelecek diyolar twitterda.

En geç önümüzdeki hafta muhtemelen pazartesi (kabine toplantısı sonrası) dövizde ve borsada düşüş bekliyorum. Bugün sabah pozitif başlar ABD spot açılışları nispeten iyi olur pozitif kapatırız. YTD

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    En geç önümüzdeki hafta muhtemelen pazartesi (kabine toplantısı sonrası) dövizde ve borsada düşüş bekliyorum. Bugün sabah pozitif başlar ABD spot açılışları nispeten iyi olur pozitif kapatırız. YTD
    döviz geldiği yeri geçer ..3 vakte kadar..

.....
    Soru şu: 4 ayda 30 milyar doları ne yaptınız?
    Uzmanları piyasaya satıldığını ve vatandaşın kandırıldığının farkında.
    Arka kapıdan rezerv satışı, kötü yönetimin, riskli icadın hasarının,
    bir içi boş teorinin yanlışlığının üstünü örtmek için yapılıyor artık....(devamı)
    https://t24.com.tr/yazarlar/ugur-gur...-ne-oldu,35256

Dövüz sıkıntısı ikinci yarıda engellenemez..
    Son çare yüksek faizli tahvil bono ihraç etmek..
    Kamu maliyesi önemli değil..
    Son vurgun ile varlık değişimi

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    işlemleri askıya alıp soruna çözüm bulmak yerine sıfıra kadar işlemleri devam ettirip milyar dolarları götürdüler...bunun vadelisi vardı bir de çünkü sadece spot değil...soygun düzeni ve dünyası...luna'nın geliştiricisi G.Koreli, binance'in sahibi Çinli...iki çekik göz birlikte öptüler milleti...

LUNA piyasadaki en değerli 10 coinden birisiydi güya...yanlış hatırlamıyorsam 20 milyar dolar üzeri değeri vardı...sıfıra kadar sattılar...en son gördüğümde 0,0009 TL falandı dün gece sanırım...sürekli önüne sıfır atarak devam ettirdiler...

kural yok, hesap sormak için gideceğin bir merci yok...insanlar nasıl yüzbinlerce lirayı, milyonları v.s. basıyor bunlara aklı alır gibi değil...kesinlikle eğlencelik gırgırlık piyasa en fazla...yatırım falan olamaz...
    aynen öyle..büyük paralar konulmaması gerek..fabrika yok ki kapısında bekleyeceksin..her 3 kişiden birinde iphone cep telefonu var adam gidip 100$ a apple hissesi almaz ama aynı parayı ne olduğu belirsiz Lunaya koyar..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

6.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    En geç önümüzdeki hafta muhtemelen pazartesi (kabine toplantısı sonrası) dövizde ve borsada düşüş bekliyorum.
    Nedeni de yazın bari istifade edelim? Yoksa müneccimlik oluyor. Ya tutarsa meselesi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    sanırım süper bono beklentisi falan...

Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Nedeni de yazın bari istifade edelim? Yoksa müneccimlik oluyor. Ya tutarsa meselesi.

8.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku

newyork borsasının 2022 downtrend dönmüyor, bir kaç günlük tepki çıkışları faydasız
    hele bi aylık ortalamayı yukarı geçsin, sonra mavi trendi yukarı kırsın, kırsın ki inanalım

sınırsız parasal genişlemenin şişirdiği balon muazzam, eski çöküşlerin tecrübesi, plunge protection teams, algoritmalar, yazılımlar tek bi işe yaradı- öyle tek günlük çöküşleri engelliyorlar, döndüre döndüre çalkalaya çalkalaya yapay zeka eşliğinde bir mal dağıtımı hüküm sürüyor.. yapabilecekleri en iyi şey bu zira
    Karakemal ,

yorumlamamı yanlış anlamışın dün sabah yaptığım yorumun akşam değerlemesini yaptım.
    şuanda ABD borsaları enflasyon hikayesini fiyatlıyor bunun içinde resesyon yok.
    haziran enflasyon rakamları ile o konuşulmaya başlarsa 2008 fiyatlamasına bakarsan görürsün alçalan tepeler eşliğinde hareketin devamını beklerim .Şuanki konjöktörde aşağıda %4-5 arası dow un yeri var , arada kedi sıçramaları sonra yatay verileri bekleme modu orta vade düşüncem bu.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Sayfa 68/1000 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •