Sayfa 70/1000 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 553 - 560 arası.

Konu: Vıop XLI

1. SAHOL bir endeksden çıkmış başka endekse girmiş galiba sabah BBHT'de söylüyordu. Orada ilk defa ölü kedi sıçraması yakaladım girdim çıktım, bugün uğraşmayayım eldeki de gitmesin.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    Neden saçmalık peki?
    Superbonodan kastim hissedilen enflasyonu yenebilecek bir urun. Yani mesela %100 faizli bir urun superbono olur.

Tuikin acikladigi enflasyona endeksli bir bono cikarirlarsa zaten bir ise yaramaz.

3. Bu süperbono nedir arkadaşlar, dövize süper yüksek faiz midir?

4. Enflayon *1,05 +%10 gibi bir faiz olur ise cazip olur.

Enflasyon %100 ü geçtiği an paranın anlamı kalmıyor.

5. Asgari ücrete dayalı uzun vadeli tahvil de iş adamının işine gelebilir.

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Suudların çekinceleri var diye haber vardı. Seçimlerden sonra siz gidersiniz gelenler bizim paraya el koyar diye kaygılanıyoruz dedi belki.
    Abi CB kararı anayasa maddesi değil ki yeni gelen bu kararı alır bunu engelleyen bir durum yok kanımca. Sanki bir karar alacaklar bunlar da onun için gibi geldi. Mesela benim bankada dövizim olsa sermaye kontrolü gelirse ben bu parayı buradaki yada dünyada ki mahkemeler yoluyla alabilir miyim.

7. süper bono olursa- yani vade bir yıldan kısa olursa- herkes hücum eder, bi faydası olmaz, borsadan para çıkışına neden olur..

süper tahvil olursa, yani vade 2 yıl falan olursa, çok işe yarar- çünkü normal tahviller yüzde yirmili rakamlarda iken, parasını 2 yıl vadeye bağlayan yüzde 70 ile mükafatını alır.. risk/getiri profili sadece uzun vade için dengeli

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi CB kararı anayasa maddesi değil ki yeni gelen bu kararı alır bunu engelleyen bir durum yok kanımca. Sanki bir karar alacaklar bunlar da onun için gibi geldi. Mesela benim bankada dövizim olsa sermaye kontrolü gelirse ben bu parayı buradaki yada dünyada ki mahkemeler yoluyla alabilir miyim.
    Yeni karar alana kadar en azından 24 saat vakit olur.

Sayfa 70/1000 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •