Sayfa 72/1000 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 569 - 576 arası.

Konu: Vıop XLI

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Şimdi iktidara siz geldiniz. Enflasyon %70 bu şartlarda faiz politikanız ne olurdu
    KKM iyi bir icat. Tam gaz oradan devam edilmeli. Parayı en düşük faizli para birimi olan EUR'ya endekslemek de bir çözüm olabilir.

Çok anladığım iş değil, bazı ilaçlar var semptom önleyici deniyor, iç problem devam ediyor ağrısız sızısz ölüyorsun. Verimsizlik temel problem.

Bence verimsizliğin nedenleri
    - Yanlış hedefler
    - Yanlış öncelikler
    - Yanlış analizler
    - Yanlış danışmanlar
    - Duygusallığı öne koyup gerçekçilikden uzaklaşmak
    - Paralı adamları değil parasız adamları veya para vermeyecekleri ikna çabası
    vs.

Ondan da kötüsü yanlış da olsa onu doğru düzgün uygulayacak becerinin olmaması.

En son iblisin kucağına oturacaklar, bize yardım et diyecekler bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Vade çok uzun olmayacak deniyor. Bu önemli, çünkü uzadıkça enflasyonun düşme ve getirinin eksiye dönme ihtimali var. (TÜFE endeksli olursa)

Yalnız ihraç tutarı önemli burada. Çok çok büyük ihraç yapılamaz zaten. Piyasada para kalmaz.

O yüzden her durumda KKM kadar büyük bir etki olacağını sanmam, yukarıdaki koşullarla. Aksi durumda görmek lazım.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. 2,800 üzerinde bile kalamıyor...

Az arz olursa Bi cacık olmaz...
    Kimse alamaz..
    Ev satanlar var
    Elde çok nakit var
    Düşük faiz var
    Kkm faizi de düşük..
    Baraj küçük olursa para kendi yolunu bulur patlatır sistemi halk bir tarafa..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

5. Sabah Gökhan Şen de söylüyordu Bloombergte, arz tutarı yüksek olursa dışlama etkisi olur diye.

Dışlama etkisi (İngilizce: Crowding out effect), özel yatırımların oransal olarak düşüşüne monoteristler tarafından verilen ad.

Devlet artan kamu harcamalarını finanse edebilmek için piyasadan borçlanma gereği duyar. Bu da piyasada faiz oranlarının artmasına neden olur. Artan faiz oranları yatırımın maliyetini artırır. Bu durum özel yatırımları oransal olarak düşürür.

6. BBVA GARAN'da %68.18 olmuş.

7. GARAN vadeli 18 Mayıs sonrası olabileceklerin habercisi mi?

8. Matriks 4'ü indirip seyredin.

Hayatın gerçeği nasıl güzel anlatmışlar.

Zamanında "Şeytan'ın Avukatı" vardı o da fena değildi. Bir sürü film var.

Sayfa 72/1000 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •