Sayfa 257/753 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357 ... SonSon
Arama sonucu : 6024 madde; 2,049 - 2,056 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

1.  Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    1 Nisan - 12 Mayıs Arası alan satan

Çok teşekkürler..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,029
    rica ederim arkadaslar haftalik paylasirim
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet

3. Hayirli olsun THY hissesi MSCI endeksine dahil olmuş sanırım. Bu iyi bir gelişme hissenin yürümesi için. 3 gündür 16 milyon hisse satan Citibank i sahneye bekliyorum. Bakalim ne zaman çıkar. Bugun hava güzel, rüzgar ılımlı esiyor. Butun göstergeler guzel gibi sanki.

Tavsiye içermez kendi düşüncem dır

4. Citi yine oyun peşinde galiba,, sabahtan sattiklari ile 177 milyona kadar düşmüş görünüyor ama ben kapanışa doğru hisseye coşkuyu verir diye düşünüyorum 😁😁.

4 gündür Bu kadar satilan hissedeki düşüşün çıkışı da ona göre güzel olur sanırım

5.  Alıntı Originally Posted by Yalniz Mehmet Yazıyı Oku
    Citi yine oyun peşinde galiba,, sabahtan sattiklari ile 177 milyona kadar düşmüş görünüyor ama ben kapanışa doğru hisseye coşkuyu verir diye düşünüyorum ����.

4 gündür Bu kadar satilan hissedeki düşüşün çıkışı da ona göre güzel olur sanırım

İnşallah öyle olur.. (Bunlarda oyun bitmez çünkü.)

6. Yabancı bayram tatiil arası 2 günde BİST den 210 milyon dolarlık satış yapmışlar.. Yabancının Türk borsasındaki satışları maalesef devam ediyor. Bu arada THY hisseside satılan hisselerden maalesef

7.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Yabancı bayram tatiil arası 2 günde BİST den 210 milyon dolarlık satış yapmışlar.. Yabancının Türk borsasındaki satışları maalesef devam ediyor. Bu arada THY hisseside satılan hisselerden maalesef
    Ellerindekinin hepsini satsalar da kurtulsak bari. Bu arada PGSUS yoluna devam ediyor..(Burada yabancı yok mu acaba? Yoksa bizdeki bu kadar olumlu gelişmeye rağmen yukarı gidemediğine göre, ters köşe mi yapacaklar.)ytd

Taşınan Açıklar da dünkü düşüşte pozisyonlar karlı kapatıldığından fazla açık taşınmamış, yine de THYAO GARAN İSCTR YKBNK taşınmış,

Sayfa 257/753 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •