Sayfa 91/1000 İlkİlk ... 41818990919293101141191591 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 721 - 728 arası.

Konu: Vıop XLI

1. Şu anda talep çok fazla mı Ziynet’te gram da çekili de işçilik gereğinden fazla yoksa çok düştüğü için fiyat mı oturmadı
     Alıntı Originally Posted by sartorius Yazıyı Oku
    merhaba,ben kuyumcuyum o teneke gibi olan altına çekili derler 995 milyemdir tam has degil yani,neyse onuda gramda 5-10 tl arasında alıp satar toptancılar,ata lira makas 40 tl civarı yani ata almak daha iyi hem heryerde alıp satabilirsin hemde daha ekonomik o çekili altını atolyeci alır işler

2. Türkiye'de bankaların şube sayılarına bakınca özeller küçülmeye devam etmiş.

Sıralamada baştakiler Garanti hariç, diğerleri kamu ya da yerli sermaye.

Kullandırılan kredilere göre de bakmak lazım. Kamular en önde olabilir.

Teknoloji geliştikçe şube sayısının azalması da normal. Yakında sedece elektronik ortamda çalışacak bankalar gelebilir.

https://www.tbb.org.tr/modules/banka..._bilgileri.asp

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Şu anda talep çok fazla mı Ziynet’te gram da çekili de işçilik gereğinden fazla yoksa çok düştüğü için fiyat mı oturmadı
    dostum talep falan yok,ama 920 tl de 5-10 tl kazanmadan dükkan dönmüyor,satıyorsun 5 dakika sonra 5-10 tl fiyat artıyor malı yerine koyamıyorsun,alıyorsun fiyat 5-10 düşüyor zarar ediyorsun yani bu rakamlarda toptan fiyatı

4.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    gece yapılan işlemlere pek kanmamak lazım.... ama bazen de satış için imkan veriyor.... o da iyi oluyor....
    günlük stokastik al versede yatay hareket edebilir dostum.... ayrıca saatlikler gün içinde sattan tekrar ala dönebilir....
    herkesin kendi taktiği var.... isteyen istediğin tekniği kullansın.... ama benim saatlikler kolay kolay şaşmıyor.... dün al verdi ve yukarı teptik.... akşam kapanışı ile sat verdi.... kahramanlığa gerek yok... gösterge ne derse o
    aynen catidaki palatonerin ne derse o baska neye bakak ki..inecek cikacak fentaaazilerin hepsi %50 den ibaret

5. yalniz elimde az miktar bi namissiz coin var..üyle.intiyar etcek kaaa deel tabi ki.. coin almak için değil evi donumu bile satmam neyse gayet guzel uzun vade grafik calistirmislar yaw...hic te oyle tombala değilmiş...hic oturup özel palatonerle bakmamistim simdiye kadar bu kamikaze de bi bakayim noluyo laynnn deyince farkettim..

6. carsamba şu sun tekstil halka ırzına gecirmeye az miktar talep seyttim ama bakalim nasil olacak..p.tesi işleme baslar heralde bakmadim tarihine henuz..birazda ordan ırza gecsinler dedim

7. ABD Anayasa Mahkemesi’nin Halkbank’a Verdiği Süre Doldu

https://www.amerikaninsesi.com/a/abd...mpaign=dlvr.it

8. Bist 30 günlük satda,2730 üstünde günlük kapanışlar başlamadan shortların avantajı devam eder,düşüş devam ederse 2603 boşluğu ve 2550 50 günlük ho var.....ytd..........

Sayfa 91/1000 İlkİlk ... 41818990919293101141191591 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •