Sayfa 94/1000 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 745 - 752 arası.

Konu: Vıop XLI

1.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Kayserili bir Öğretmen nasıl dolduruşa geldiyse 5-6 yıl önce evini 300 bin tl ya satıp kiraya çıkmış parasıyla ve ayrıca maaş ve ek dersiyle 7.00-9.30 aralığında 60 bin lot THYAO biriktirmiş, üzerinden salgın geçti, fiyatı 14 tl dan 7.40 tl ya kadar düşmüştü, eşiyle de boşanma aşamasına gelmişler, hırs yapıp beklemiş sonunda hepsini atlatmış THYAO şimdi 42.50 tl yani 2.5 milyn tl yapıyor, sattığı evi ise şimdi 600 bin tl olmuş, Bu fiyatı da Kayserili arkadaş söyledi!

Bunun nesi yanliş olmuş çokbilmiş, söylede bilelim ve düzeltelim!
    Fiyatlarda kesin hata var ayni evi 1.5 2milyondan aşağı alamaz. Bide öğretmen sansliymis ya evlerden uzak Halkbank ekgyo felan alsaydi.

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Kardeşimin Edirne, Enez te yazlığı var.
    Geçen sene 100bin EUR isteyen komşusu
    Satamamış.
    Geçen hafta bir almancı gelmiş. 150.000 EUR
    Verip evi almış. 2.4 mil TL..

Erenköyde 2500 TL ye oturan bir emekli çiftin
    Evi yıkılacakmış. Ort 12.000 TL den
    Aşağı semtte ev kalmamış.. Gelir 11.000

Konuşulmuyor, yazılmıyor ama çok vahim durumlar var.. Tezatlar var..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    almancılarda çok para var usta ağızlarının tadınıda biliyolar. edirne çok güzel yer insanıda güzel.

3.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Kayserili bir Öğretmen nasıl dolduruşa geldiyse 5-6 yıl önce evini 300 bin tl ya satıp kiraya çıkmış parasıyla ve ayrıca maaş ve ek dersiyle 7.00-9.30 aralığında 60 bin lot THYAO biriktirmiş, üzerinden salgın geçti, fiyatı 14 tl dan 7.40 tl ya kadar düşmüştü, eşiyle de boşanma aşamasına gelmişler, hırs yapıp beklemiş sonunda hepsini atlatmış THYAO şimdi 42.50 tl yani 2.5 milyn tl yapıyor, sattığı evi ise şimdi 600 bin tl olmuş, Bu fiyatı da Kayserili arkadaş söyledi!

Bunun nesi yanliş olmuş çokbilmiş, söylede bilelim ve düzeltelim!
    Tartışma nedir tam bilmiyorum. Bununla birlikte 5 6 yıl önce 100 bin dolar edip şu anda 40 bin dolar eden ev nerede bilmek isterim. Arkadaşından adres alır mısın lütfen, yüzde 20 fazlasıyla almak için direkman gideceğim.

4.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Fiyatlarda kesin hata var ayni evi 1.5 2milyondan aşağı alamaz. Bide öğretmen sansliymis ya evlerden uzak Halkbank ekgyo felan alsaydi.
    Katılıyorum. Macera yaşamış!

Ev fiyatlarinda pek çok yerde dolar bazlı yüzde 20-50 arasında fiyat artışları oldu.

Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    almancılarda çok para var usta ağızlarının tadınıda biliyolar. edirne çok güzel yer insanıda güzel.
    Uzun vadeli düşük faizli kredi alıyorlar.
    TR de çalışıp, kazanıp Bi şeyler almak imkansızlaştı..

Arabasını tamire götürüp alamayanları duyuyorum. Fatura 15bin, kartlar dolu. Nakit yok..

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Uzun vadeli düşük faizli kredi alıyorlar.
    TR de çalışıp, kazanıp Bi şeyler almak imkansızlaştı..

Arabasını tamire götürüp alamayanları duyuyorum. Fatura 15bin, kartlar dolu. Nakit yok..

araba enayilik pompacıya çalışırsın bu zamanda. arabası olan bi düşünsün. ben olsam satar hisse bi şey alırım yerine.

7. Gayrimenkul sektöründe kagir yapı alacak ya da satacak ya da konuyla ilgilenen arkadaşlara maliyetlerle alakalı olarak metrekare bazında arsa payı hariç 7.000 tl fiyatını baz alabilirler. Bu fiyatın üzerine konum, bulunduğu kat, arsa, maliyeti v.b birçok rakam biniyor yani yeni yapılacak bir inşaatta Türkiyenin herhangi bir yerinde bu rakamların altına fiyatlar düşmeyecek gibi gözüküyor. arsa payı asgari %30 azami %50 gibi seyrediyor. Kira fiyatlarıyla alakalı iki kişi maaşlı çalışan insan kiralama yapıyor ve bir kişinin maaşı kiraya gidiyor dolayısıyla kiralar ödenebilecek seviyelerde kiralarda da bir şişkinlik veya balon görmüyorum. Ev sahipleri kombi fiyatlarının 10 bin mutfak dolabının 15-20 bin pimapenlerin 20-30 bin boyanın 3-4 bin olduğunu biliyor ya da bilmeli kiralar pahalı değil satın almak için olan fiyatlarda pahalı değil ALIM GÜCÜMÜZ DÜŞTÜ-PARA BİRİMİMİZ OLDUKÇA DEĞER KAYBETTİ...

Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    araba enayilik pompacıya çalışırsın bu zamanda. arabası olan bi düşünsün. ben olsam satar hisse bi şey alırım yerine.
    Perşembe eşimin arabasında tekleme vardı.
    Motor sorun açacak gibi geldi, hemen
    Ara sıra uğradığım oto klinik bosch servisine bıraktım..
    Akşam üstü aradılar, 41.000 TL ye kadar
    Masraf çıkabilirmiş..!!
    Oradan aldım kendi ustama götürdüm..
    35.000 i bulur dedi..
    Sonra sanayi de yine tanıdığım birine
    Götürdüm..
    Motor açılacak denildi. 5000 TL ok dedim
    Sonra krank taşlama 3500 ve kapak taşlama
    2000 dediler..
    Pazartesi gidecek parçaları söyleyecek..
    20.000 TL geçer gibi..
    2007 astra bu.. 2 sene önce 40.000 TL idi

Sayfa 94/1000 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •