Twittere bir girdim abartisiz 8-9 hesap superbono ile ilgili konusuyor. Aciklandi mi diye baktim yok, guzel kopurttuler bu konuyu da.
Twittere bir girdim abartisiz 8-9 hesap superbono ile ilgili konusuyor. Aciklandi mi diye baktim yok, guzel kopurttuler bu konuyu da.
bir kere stop loss olmaya gör
ateşlere yandığının resmidir
trader dediğin mecnun misali kör
ne bilsin, paçal sermayeyi bitirir !
dünya bir yana risk yönetimi bir yana
bir meşaledir, pervaneyim ona !
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
gözlerinin içine başka hayal girmesin
bana ait çizgiler dikkat et silinmesin
istersen yum gözlerini tıpkı düşünür gibi
hey zil çaldı mı kızlar çıktı mı bizim öğretmen
pardon hatlar karıştı
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Şu an iki kutup mevcut. Rte nin kemik %35-40 a yakın oyu var, şu saatten sonra ne olursa olsun bu bandın altına inmesine ihtimal vermiyorum. Ekonomik sıkıntının derinleşmesi, mültecilerin iyice cozutması vs. en fazla 1-2 puan oynatır şu saatten sonra.
Diğer Anti-Rte kutupta da buna yakın kemik bir oy var. Kim aday olursa olsun bu kanat bu adaya oy verir geçer.
Ortada %15-20 gibi sahipsiz ama sonucu belirleyecek oy mevcut. İmamoğlu bu oyları alabilir miydi, bir kısmını alırdı ama çok falsosu olan biri eğer üstü çizildiyse de bence isabet olmuş.
Yer İmleri