Sayfa 117/1000 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 929 - 936 arası.

Konu: Vıop XLI

1.  Alıntı Originally Posted by semh Yazıyı Oku
    benim nacizane fikrim hiçbirşeyden emin olmamak lazım piyasada hep şüpheci yaklaşmak lazım fakat bu seviyede yarında kapatırsa iyi gözükmüyor şüpheci yaklaşırsak 19 mayısla birleştirip tatil yapacaklar satıyor diyebiliriz ama biraz zorlama bakış açısı olabilir. Ayrıca bono konusunda kkm yük getiriyor bonoda çıkartıp hazineye bu yükü bindiremezler diyordum ama belkide çıkartacaklar ve birkaç gündür onu fiyatlıyorlar bilemiyoruzki hep sonradan haberimiz oluyor.
    viop icin diyorum bende son zirveden itibaren sayarsak 1 dusen kanalin ortasindayiz..dibine vurmasini beklerim..onun icinde su anda bana gore yatay yukari kanallardan alttan 3.cü icindeyiz..burayi asagi kirsin diye bekliyorum da yerse....bu tahteravallici sağı solu belli değil..bakalim ne halt.edecek..

SPOT kapanış,

3.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    cds ler yükselince ,iflas riski satışı mı acaba?
    birazcık bu işlerden anlayan bir insan o temerrüt risk primleriyle borçlanılamayacağını istenilse bile vermekten imtina edilebileceğini düşünebilir.. bu cds le borçlandığımızda faiz üzerine %7 döviz bazında ödüyoruz inanılmaz yüksek insanın içi acıyor yahu böyle borçlanmamı olur insaf niye buralara geldik zamanında bir mb başkanını almasak faizleri düşürmesek bunlar olurmuydu diye düşünmüyormu kimse neden aklı başında insanlar güzel güzel topluma anlatmıyor onlardamı kafayı yedi yoksa

4. Son gaz TL'den kaçış var.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    benim sistem spot 2,430 üstüne gitmeden alım yönüne geçme diyor...
    cuma günkü sistemin söyledikleri...

2,430 endeksi aşamayan endeks düşer...

6. TEB bugun istirahatte heralde..

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Son gaz TL'den kaçış var.
    döviz şokumu yaklaştı gelecek mi gene her gün vatandaşın kurlara baktığı günler ? Bugün yarın kokusu çıkar bu işin hadi hayırlısı hep garibana oluyor olan.

8. BBVA bugün GARAN'da 177.118.011 lot almış.

%4,21 eder. Sabah %71,11 idi

Bu akşam %75,33 etmesi lazım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 117/1000 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •