Sayfa 108/674 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208608 ... SonSon
Arama sonucu : 5387 madde; 857 - 864 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Nebati ve Damadın bakan olduğu
    Jöleli ve Şakkadanak Necmettin'in ekonomist olduğu
    Nagehan ve küçük cem'in gazeteci olduğu
    Kılıçdaroğlu, Bahçeli ve Perinçek'in sözde muhalefet olduğu
    Mülteci kampına yatırım yaptıklarında bizim gibi paralarının pul olduğunu izlemek zorunda kalacaklarını çok iyi bildikleri için bizi uzaktan kıskanmayı seçiyorlar.
     Alıntı Originally Posted by rACE Yazıyı Oku
    Niye para girişi yok acaba?

Halbuki ecnebilerin kıskandığı, parmakla gösterdiği mükemmel bir ülkeyiz.

Sent from my LM-G710 using Tapatalk
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ne Olursan Ol Önce İYİ İNSAN Ol

2. Nebati açıkladı ya "Ekonomimizin son iki yılı gösterdiği performansı dünya gıpta ile izliyor." Bu cümle kendi başına milletin zekasına bakışlarını özetliyor. Adam daha ne desin.
    Bu arada bakıyorum da aklı başına yeni gelenler var...
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Haluk Görgün başında olduğu şirketin ürettiği ürün hakkında direk paylaşım dahi yapamıyor bakan bey tweet atıyor Haluk bey ancak retweet yapabiliyor. Bu kadar basit bir konuda bile hakkı yok sembolik olarak orada bulunuyor.
    Bu ülke düşük profilli başbakan seçti çok şey beklememek lazım.

Ülkenin her yerine çöktüler gibi buraya da çöktüler. Olan bizim hayallerimize oldu.
    Aselsan'ı geçtim, hayallerimi geçtim canım ülkem elden gitti.
     Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    öyle ama hakettiğini düşünmüyorum yönetimde siyasetin gölgesinde sanırım..

Kendi kitleleri maalesef buna inanıyor şaka gibi ama inanıyorlar.
    İnanmayanlar da durumu fark etti ama artık herşey için çok geç.
     Alıntı Originally Posted by yksl Yazıyı Oku
    Nebati açıkladı ya "Ekonomimizin son iki yılı gösterdiği performansı dünya gıpta ile izliyor." Bu cümle kendi başına milletin zekasına bakışlarını özetliyor. Adam daha ne desin.
    Bu arada bakıyorum da aklı başına yeni gelenler var...

asels şirket olarak aya çıktı..bunun arkasında ki siyasi irade yabana atılamaz..hisseler fiyatlamaları yaparken malesef güç istemiyor patron vs. ..yatırımcı daha çok kurumsal bir yapı istiyor...asels şirketinin cb bağlanması aselsana güç kattı ama hisseyi sıradanlaştırdı patron şirketi fiyatlaması oldu..

6.  Alıntı Originally Posted by Hasan. Yazıyı Oku
    2012 den bugüne de ben bunda yatırımcıyım..
    hakkını yemiyeyim bunun, portföyün çöpu oldu çıktı.
    en büyük beklentim olan şirket en kötü performansı sergeleyen oldu.
    genel kurula katılım yapacagım.2 hafta sonra ordayım. 2012-2013-2014 senelerinde gittim. uzun bir aradan sonra tekrar gitme geregi duydum. bakalım ne anlatacaklar. seçimi de görürüm. sonrası Allah kerim.

duygusal davranmayıp 2017 de 7 usd iken vermek lazımdı. el gitmedi.

Allah hayırlısını versin.
    Önceden bir çok kereler geçen sene MKK dan e GKS ile Aselsan genel kuruluna katıldım. Bu ayın 25 inde de katılacağım. Geçen sene İsmail Demir bitse de gitsek tarzında bir genel kurul yaptı. Bu sene de farklı olmayacağı kanaatindeyim. Eskiden yabancı fonlar baskı yapıyorlardı bir şeyler oluyordu. Bir takım konular tartışılıyordu. Şimdi sonsuz sessizlik. Demek ki onlara da ucunu çok fena gösterdiler ki kaçtıkça kaçıyorlar. Şirketin fiyatlandığı piyasa değeri her ne kadar gerçekleri yansıtmıyor filan desek te gerçek olan bu fiyat ve zır bedava. Ona rağmen satış yiyor. Evet maalesef 2017 de meşhur yükselişte çıkmak lazımmış..

7. Haber çok güzel ama kamu bankası deyince acaba aselsanın yaptığı ürünlerin parası veresiye defterine mi yazılacak diye aklımdan geçmiyor değil
     Alıntı Originally Posted by suheyl Yazıyı Oku
    Muhteşem bir haber Sayın Eko Psike..Kesinlikle kapanışta %2 aşağı yazarız artık..
    Şahsi fikirlerimdir beni bağlar.

8.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    gitmeyen hisse çok çıkar ama ne zaman...gubrf maceram 10 yıl sürdü 3 tl maliyetle..sonu sattık 10 yıl sonra..cüzzi karla..hisse 2 tl den 110 tl ye gitti...çok can yakan hissenin sonu çok iyi oluyor bunuda unutmayın çok olağan dışı birşey yoksa tabiki..asels olağan dışı birşey yok..
    Dusuncenize katiliyorum. Aselsan hisselerinin su anda dustugu berbat durum artik finansal piyasalar disindaki ortamlarda bile konusulmaya basladi.

Sirket onumuzdeki 10 yilda altin cagini yasayacak. 10 yil sonra Turkiye nin acik ara en degerli sirketi olacak. Ama hisseler 5 yildir %80 den fazla reel deger kaybetti. ...Ortada bir seyler donuyor. Hayirmi sermi artik bilemiyoruz. Sirketi yonetimi simdilik sagir, kor ve dilsiz rolu oynuyor.

Aselsan hisse tarihinin bu en berbat 5 yilin acisi illaki bir gun cikacaktir.
    Ama Ne zaman .,,, Butun mesele bundan ibarettir.

Alıntı Originally Posted by Star@1 Yazıyı Oku
    Haber çok güzel ama kamu bankası deyince acaba aselsanın yaptığı ürünlerin parası veresiye defterine mi yazılacak diye aklımdan geçmiyor değil

Şahsi fikirlerimdir beni bağlar.
    Aselsan urettigi silahlari gibi yuksek kalite standartlari ve uygun fiyat kriteleri ile ATM leride bu iki kritere gore uretebilirse sadece kamu bankalari degil ozel bankalarda alir. Hatta ihracat bile yapar...
    Yeterki rekabet edilebilir olsun.

Sayfa 108/674 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208608 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •