aapl 149 dolar way be
aapl 149 dolar way be
aapl $139, way anasını be![]()
Küçük tutarlı işlemler için midas’ı önerir misiniz? Eurobond yerine temettü hisselerini seçip burdan döviz geliri düşünüyorum. Teşekkürler.
dostlar daha once nasilsa kullanmam deyip Midasla ilgili konulara pek bakmamistim ama bakip incelyince baya hosuma gitti
simdi soyle bisey var midasta "Midas, ABD yatırım hesaplarına 500.000 dolara kadar hesap güvencesi sağlayan Türkiye’deki ilk SPK lisanslı aracı kurumdur." digerlerinde bu yok mu ? ornegin Garanti, is yaptirim vs bu guvenceyi vermiyormu gercekten ?
biliyorum cok konusuldu, belki bu sourlarin cevabi daha once verilmistir ama ben ciddi olarak butunuyle Midasa yuklenmeyi dusunuyorum, bilgilenmek isteyen arkadaslarada yardimci olur cevaplariniz
Nasdaq'ta bugün son 1 saatteki volatiliteyi uzun zamandır görmemiştim. FED açıklamaları veya enflasyon rakamları açıklanırken bile en fazla bu kadar oluyor. 3dk içinde %1 yukarı atıp, 5 dk içinde %1.5 aşağı geliyor. Resmen alıcılar ve satıcılar arasında mücadele var. Acaip zig zag bir piyasa. İyi takip edip ne tarafa meylederse peşine takılmak lazım. Baraj kapağı o yöne açılacak gibi.
Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
Yer İmleri