Sayfa 917/1000 İlkİlk ... 417817867907915916917918919927967 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 7,329 - 7,336 arası.

Konu: EuroBOND mevzusu hakkinda sohbet..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Dovlet batmaz.
    Millet calisir oder.
    Para varsa zenginler bolusur.
    Borc varsa halk oder.
    Borcu tum halka paylastirirlar ve bir kopru kredi ile yola devam ederler.
    Sikmayin caninizi.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Dovlet batmaz.
    Millet calisir oder.
    Para varsa zenginler bolusur.
    Borc varsa halk oder.
    Borcu tum halka paylastirirlar ve bir kopru kredi ile yola devam ederler.
    Sikmayin caninizi.
    Syg,
    Syn dudu eurobond kupon faizlerini gelir gösterip konut kredisi kullanabilir myim?

3. Arçelik devletten daha az faizle borçlanıyor, herhalde bazı şeyleri gösteriyor bu.

Evet SGK da yurt disi borclanma yaparken, pasaport tan bakiyordu konsolosluk gun hesabi icin, Turkiye de emniyet en azindan sistemden bakti giris cikislara, evet dediginiz gibi oluyo Sn. Dudu...

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Beyanname tahakkuk filan duruyor da incelemede sanki e-fatura sistemi yok gibi adam basili gider faturalarini getir diyor..
    Safi eziyet ediyor bu dovlet vatandasina..
    Her sey elinin altinda gir bak iste degil mi kim nereden hangi faturayi almis, gider gostermis.

Syg,
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Beyan zorunluluguna ulastiniz mi dostum...

Alıntı Originally Posted by Cilginfenci Yazıyı Oku
    Yaklaşık %7 kupon getirili eurobond var elimde. Kupon getirileriyle eurobond almaya devam ettim. Şuan faizler yükseldiği için anaparadan zarardayım. Kenarda tuttuğum nakidi bu faizden girmeli miyim yoksa fedin 1 puanlık faiz artışını beklememi mi önerirsinz? Cdsler 800 gelirse kupon ödemeleri temerrüde düşme riski var mı ? Kafamda deli sorular

6. 700 cds türkiye için fazla yüksek. Çok kötü bir yönetim anlayışı yüzünden bu kadar yüksek olduğunu düşünüyorum. Mevcut iktidarın seçimlerde oyun bozanlık yapmayacağından emin olsam bodoslama dalarım borsaya eurobonda. Ama seçimleri kaybedeceği kesin olan bir iktidarın hile hurda işlere başvuracağını düşünüyorum. O yüzden bu dönem sepet ağırlıklı gitmekte fayda var.

Tabi sepet yaparsan risk azalır getiride azalır.

Dostum ben al sat yapmiyorum.
    Yillik elde ettigim kupon gelirlerinden MB alim kuruna gore beyan zorunlugunda oldugum kisimda hesabimi yapip mart doneminde beyannamemi doldurup mart ve temmuz doneminde iki taksit ve her taksidi de banka uzerinden 4e bolup oduyorum. Bu yildan itibaren dort yil benim hesaplarima gore vergi cikiyor

ileriki yillarda kupon gelirlerim azalacak usd da cok abartili artmaz ise beyan zorunlulugu siniri icinde kalirsam da vergi vermem ta ki satis yapmadikca, eger satis yaparsam da elbette direk vergi cikacaktir, tl deger dusmesi nedeni ile, bir de nominal deger uzeri aldiklarimda ilgili donemde bir vergi cikabilir de cikmaya bilir de

Saygilarimla

Alıntı Originally Posted by fezalii Yazıyı Oku
    Hocam ne zaman almışsınız da satim icin vergi cikiyor acaba? Ben dun bi hesap yapayim dedim, hem değerlerden azalmanın hem de son bir y8ldaki yuksek ufe den dolayi ufe düzeltmesi sonrasi hiçbirinde vergi çıkmıyor, hatta baya baya zarar yazmis oluyor,

Sizin mesaji görünce Acaba ben mi yanlış yapıyorum dedim,

Fizik dersen de catirt diye vergi baslar dostum..
    USD in artisi TL dusmesi ile okkali kar ettigin icin vergini vermen gerekir...

Alıntı Originally Posted by Cilginfenci Yazıyı Oku
    Benim katlanacağım seviye 800 e kadar. Eğer cds 800 geçtiği an en sevdiğim ders fizik derim. Kimya ile matematikle işim olmaz

Sayfa 917/1000 İlkİlk ... 417817867907915916917918919927967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •