Dovlet batmaz.
Millet calisir oder.
Para varsa zenginler bolusur.
Borc varsa halk oder.
Borcu tum halka paylastirirlar ve bir kopru kredi ile yola devam ederler.
Sikmayin caninizi.
Syg,
Dovlet batmaz.
Millet calisir oder.
Para varsa zenginler bolusur.
Borc varsa halk oder.
Borcu tum halka paylastirirlar ve bir kopru kredi ile yola devam ederler.
Sikmayin caninizi.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Arçelik devletten daha az faizle borçlanıyor, herhalde bazı şeyleri gösteriyor bu.
700 cds türkiye için fazla yüksek. Çok kötü bir yönetim anlayışı yüzünden bu kadar yüksek olduğunu düşünüyorum. Mevcut iktidarın seçimlerde oyun bozanlık yapmayacağından emin olsam bodoslama dalarım borsaya eurobonda. Ama seçimleri kaybedeceği kesin olan bir iktidarın hile hurda işlere başvuracağını düşünüyorum. O yüzden bu dönem sepet ağırlıklı gitmekte fayda var.
Tabi sepet yaparsan risk azalır getiride azalır.
Dostum ben al sat yapmiyorum.
Yillik elde ettigim kupon gelirlerinden MB alim kuruna gore beyan zorunlugunda oldugum kisimda hesabimi yapip mart doneminde beyannamemi doldurup mart ve temmuz doneminde iki taksit ve her taksidi de banka uzerinden 4e bolup oduyorum. Bu yildan itibaren dort yil benim hesaplarima gore vergi cikiyor
ileriki yillarda kupon gelirlerim azalacak usd da cok abartili artmaz ise beyan zorunlulugu siniri icinde kalirsam da vergi vermem ta ki satis yapmadikca, eger satis yaparsam da elbette direk vergi cikacaktir, tl deger dusmesi nedeni ile, bir de nominal deger uzeri aldiklarimda ilgili donemde bir vergi cikabilir de cikmaya bilir de
Saygilarimla
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Yer İmleri