Sayfa 687/802 İlkİlk ... 187587637677685686687688689697737787 ... SonSon
Arama sonucu : 6410 madde; 5,489 - 5,496 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Olay bitiyor dağılın yine ikili tepe yapıyor sonra aylarca burada ağlarsınız hedef te yazayim 35 40 aralığı
    sayın nikiz dediğiniz fiyatlardan zaten alıcıyız.kısa vade olan için riske girip satabilir ama benim gibi uzun vadeciler satarmı bu fiyattan bilmem ben kendi adıma elimdekileri satmam.Dediğin fiyatlardanda almaya devam ederim yinede teşekkürler.

2. yeni yatırım için teşvik alınmış kapasite artşı olacak yurt dışı müşteri hazır 8 milyon dolar ciroya katkı 2022 yılı sonunda bunların hepsi oluyor.sermayenin kat ve kat kar yazacak özsermaye artacak olumsuz bir haber yok düşerse neden almayayım bu kağıdı 50 tl altında her fiyattan alırım.

Öyle yatirimcilik olmaz önce dibi gorursun yataya baglamasini beklersin oradan alırsın

Daha ikili tepe onayı almadi

İndikatörler sata gecti 48 de onay alır 2018 den beri ciğerini biliyoruz tahtanın artik

4.  Alıntı Originally Posted by yiğit52 Yazıyı Oku
    Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 03.12.2021 tarihinde (bugün) yapılan toplantısında;

Şirketimiz 2021 yılı içerisinde mevcut üretim kapasitesinin tamamını kullanmak suretiyle tam kapasite ve yaklaşık %90 ihracat ağırlıklı çalışmaya devam etmektedir. Yurtdışı müşterilerimizden gelen talepler ve ihracatımızı artırmak amacıyla fabrikamız bünyesinde yıllık 2.500 ton SAF CMC kapasiteli yeni bir üretim tesisi inşa edilmesi için çalışmalara başlanmasına karar verilmiştir. SAF CMC başta gıda, ilaç, kozmetik ve sondaj sektörleri olmak üzere birçok alanda kullanılmaktadır. CMC türevleri içerisinde en yüksek teknoloji ve katma değere sahip olan SAF CMC üretim tesisimiz tamamlandığında yıllık ihracatımıza katkısı yaklaşık 8.000.000 ABD Doları olacak ve toplam istihdamımız %30 oranında artacaktır. Yatırım Teşvik Belgesi kapsamında inşa edilecek SAF CMC üretim tesisimiz için öngörülen yatırım maliyeti fabrika binası dahil yaklaşık 4.000.000 ABD Doları olup 2022 yılı sonuna kadar bitirilmesi hedeflenmektedir.
    şirketin KAPa taptığı açıklama iyi okuyun arkadaşlar.

5.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Öyle yatirimcilik olmaz önce dibi gorursun yataya baglamasini beklersin oradan alırsın

Daha ikili tepe onayı almadi

İndikatörler sata gecti 48 de onay alır 2018 den beri ciğerini biliyoruz tahtanın artik
    bu sizin görüşünüz saygı duyuyorum.Ben 3 -4 tl için riske girmek istemiyorum.Çünkü gün içi satış yapıp aynı parayla alış yapamıyorum yazdığım fiyatı değiştiremiyorum satışı iptal edemiyorum.tamamen spk nin aldığı karar

6.  Alıntı Originally Posted by yiğit52 Yazıyı Oku
    şirketin KAPa taptığı açıklama iyi okuyun arkadaşlar.

yatırım bittiğinde belkide çeyreklik 40-50 milyon kar açıklayacak.Bu küçük velet sanırım herkes birazda ondan pozisyon almış.
    borsamız küçük sermayeli şirketlerde herşeyi önceden fazlasıyla fiyatlar.

Petrol fiyatları 100 dolar üstü kaldıkça 50 milyonu kesin geçer orta vadede sermaye x 10 bekliyorum fk 15 20 arasi bekliyorum ama 2 seneye şimdi geri önce şu 48 lerden talep gelecek mi bakalim

Ne kagıtlar nerelere gıttıler bu hisse ilginç şekilde duraksadı

Sayfa 687/802 İlkİlk ... 187587637677685686687688689697737787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •