Sayfa 106/993 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 841 - 848 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    gözleri ışıl ışıl olan bir büyüğümüz sürekli iş insanlarıyla toplantı yapıyor size şöyle kıyak geçtim bele ucuz kredi verdim bu enfllasyonda amma kıyak yaptım diye bi kere de beyaz yakalılarla toplantı yapsa mavi yakalılarla toplantı yapsa emeklilerle toplantı yapsa ben iş adamlarına bele bele kıyaklar yaptım nasıl memnun musunuz size destek çıkıyorlar mı diye sorsa ya
    Adam patron, işadamı. B&G store un sahibi... Sence dediğini yapar mı?
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2. Kur korumalı mevduat pişmanlıktır arkadaşlar, 3 ay öncesinde bozdurduğum Euro yu 60 Euro eksik alabiliyorum.....Bankayla yaptığım görüşmede nerdeyse ben haksız çıkacaktım,Allahtan erken kapattı telefonu.......

Alıntı Originally Posted by adanalı Yazıyı Oku
    Kur korumalı mevduat pişmanlıktır arkadaşlar, 3 ay öncesinde bozdurduğum Euro yu 60 Euro eksik alabiliyorum.....Bankayla yaptığım görüşmede nerdeyse ben haksız çıkacaktım,Allahtan erken kapattı telefonu.......
    Defalarca yazdık.!!
    Her zaman orjinal olanı degerlidir.!!
    Çakmasına birikimini yatıran.!!
    Nebatinin adamıdır.!!
    Burda o kişileri tanıyorum.!!
    Aslında göbekten Akp nin değirmeni su taşıyorlar.!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by adanalı Yazıyı Oku
    Kur korumalı mevduat pişmanlıktır arkadaşlar, 3 ay öncesinde bozdurduğum Euro yu 60 Euro eksik alabiliyorum.....Bankayla yaptığım görüşmede nerdeyse ben haksız çıkacaktım,Allahtan erken kapattı telefonu.......
    Saat 11.00-12.00 arası MB dönüşüm kuru uygulanıyor. KMV de alınmıyor.
    Zarar etmeksizin başlangıç noktasındaki dövizinizi bire bir alabiliyorsunuz.
    Saat 12.00’den sonra ise banka gişe kuruna tabi oluyorsunuz. Bu durumda tabi zarar söz konusu oluyor maalesef.
    Selamlar

Bloomberg Ht

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by adanalı Yazıyı Oku
    Kkm(cami kapısında opsiyon) + türev
    Kullanışlı..
    Memento mori

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Saat 11.00-12.00 arası MB dönüşüm kuru uygulanıyor. KMV de alınmıyor.
    Zarar etmeksizin başlangıç noktasındaki dövizinizi bire bir alabiliyorsunuz.
    Saat 12.00’den sonra ise banka gişe kuruna tabi oluyorsunuz. Bu durumda tabi zarar söz konusu oluyor maalesef.
    Selamlar
    haaaytttt üstadım en ince noktaya parmak bastı luna da bile kıl koparamadılar Egeduk üstadımdan KKM den mi koparacaklar.

Sayfa 106/993 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •