Sayfa 211/1000 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311711 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,681 - 1,688 arası.

Konu: Vıop XLI

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bizim iblisler MSCI TUR üzerinden manipulasyon mı yapıyor acaba. Cin olmadan adam çarpmak istiyorlar belki.
    Dün bunu anlatmaya çalıştım ya manipulasyon yada içerden birileri haber aldı .
    MSCI den çıkacağı konuşulmuyordu.Şimdi MSCI çıktığı için 110 milyon tl çıkışın daha olacağı
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Dün bunu anlatmaya çalıştım ya manipulasyon yada içerden birileri haber aldı .
    MSCI den çıkacağı konuşulmuyordu.Şimdi MSCI çıktığı için 110 milyon tl çıkışın daha olacağı
    fonlar çağrıdan malı vermediler hala içerdeler diyorsunuz yani ? yabancı bir fon yöneticisi Türk 17 den veririz 17 ye çekin tarzı konuşuyordu onlar verdi galiba diğerlerini bilmiyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    yonca teknik olarak 15.98 üzerine atamadığı sürece saatlikte çağrı fiyatına yolculuk devam eder .
    bugun veya pazartesi kısa vade hareket alanı.
    saatlikte atamadı sanırım. bakalım kapanışa neler göreceğiz.

4.  Alıntı Originally Posted by semh Yazıyı Oku
    bono yalnızca döviz tevdiat hesabı sahiplerine çıkarılabilir altın satanlara da olabilir beki bilemiyorum buda bir öneri çıkacaksa tabi uzadıkça uzadı son noktaya gelincemi çıkaracaklar gene kkm gibi
    Çok fazla yabancı şirket var, onların adresi Türkiye olunca dış borç Türkiye'nin hesabına yazılıyor olabilir.

Çoğunluğu yabancı olan bildiğimiz büyük firmalardan Mercedes, Man, Bosch, Pfizer, Bayer, Roche, BP, Vodafone, Samsung, Toyota, Hyundai, Cargill, Philips, Bunge, P&G, Unilever, Danone, Nestle, Pepsi vs global çok yabancı şirket var. Bunlar Fortune500, Capital500, ISO500 listelerine pek bilgi vermiyorlar gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. KESİN BİR HABER VAR İÇERİDEN...

6. İstanbul Havalimanını peşin 50 milyar dolara satsalar, döviz rahatlar. Geçen ortaklar aralarında hisse değiştirmişti.

Pist(ler) kalabilir deniyor. Ya kalıyordur ya da kalmıyordur belki pazarlık devam ediyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8. Op Dr Turhan Comez
    @ComezTurhan

450 ton Türk altın rezervinin İngilterede tutulduğu,
    Bunun 400 tonunun satılarak dolar alındığı,
    Ve dövizin frenlenmeye çalışıldığı,
    Vatandaşların altınlarının bu nedenle finansal sisteme dahil edilmek istendiği,

Konuşuluyor Londra da.
    Bu doğru olabilir mi Nebati?

Sayfa 211/1000 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311711 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •