Gene yüzler arasına üye olduk..Sonumuz hayırlı olur inşallah![]()
Gene yüzler arasına üye olduk..Sonumuz hayırlı olur inşallah![]()
Gecenlerde bi yorumcu kagit 1.20 lerde iken 1.16 demisti.geldi kirdi..sirada kac var 1.10/11 .
Ne capsız bir kagit..Siyaseten bir cekince var bu kagitta..Malum sahipleri acısından olmalı...
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TRCAS sevdiğim bir hisse 3 lerden 9 ları rahat görür diye girip 4.50 lerden usanıp çıkmıştım sonrasında güzel bir çanak yaptı ve şimdi soru çanağı katlayacak mı! Takip ettiğim bir hisse ancak şu an pozisyonum yok, topiği takibe aldım atmosferi beğenirsem görüşlerimi paylaşırım. Ancak küresel büyümedeki yavaşlamadan dolayı bir miktar düzeltme gelebilir (6.20-6.30 aralığı) sonrasında 9 TL hedef olur, F/K süper.
Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.
Bu hissede temel analiz diyorsunuz ya Sn. Hkm valla beni yıkıyorsunuz.. bilanço bir araç istedikleri gibi gösterirler belki zarar gösterip 1 TL altı vakumla toplarlar.. Vahşi batı burası yanlış olmasın.. Görüntü iyi ancak bunlar amaçları için kötü bir haberi de rahatça ortaya getirebilirler.. Ben fiyat odaklı çalışmaya devam ediyorum bu tür şirketlerin bilançoları benim için Lafonten den masallarNe ara böyle oldum bilmiyorum valla ama çok fena güvensizlik hissi ile doluyum.. her bilginin arkasında bir tuzak bir kurgu arar oldum çoğu zaman da haklı çıkıyorum.. beni bu hale soktular ne diyeyim.. moral bozuyorsam hep kusuruma bakmayın.. beni bu şekle sokanlar utansın
Bu milleti bezdirme dönemleri çok sıkıcı oluyor.Zaten amaç da o.Genelde tepkisiz düşük hacimli günler bizi bekliyor.Ta ki))))))))
Adam asla temettü vermeyecek bedelli her an yapabilir.. bu durumda bilançonun iyi olması beni neden ilgilendiriyor.. yüzde 51 i toplasam yönetim altın hisseye sahip olanda kalmaya devam ediyor.. daha yeni kasa nakit para ile dolu iken bedelli yapmadı mı? SPK da onaylamadı mı? Neyi kaçırıyorum ben! Vurkaç yapmaya devam ediyorum asla bu hissede AL TUT UNUT yapmam. Aman ha Yatırım Tavsiyesi ASLA değildir, naçizane görüşlerim..
Yo sn tahminci siz bu topikte fikirlerini en merak ettiğim yorumculardan birisiniz.Ben her fikire acaba bir eksiğim var mı diye dikkatle yaklaşırım.Malum finansal piyasalarda yanlış düşüncenin bedeli çok ağırdır,insan para kaybeder,morali bozulur,bazen daha da yıkıcı şeyler olur.Bu kağıtda bilanço ile oynanır diyorsunuz,kabul pek çok kalemde bilançolar palavradır.Ama misal kkm deki 400 milyon dolar bugünkü kurla 640 milyon ediyor o kabul edersiniz ki reel,300 milyon hissede değerlendirilmiş bir nakit var o da baya reel gözüküyor,son dört arsa alımımız da da 1 milyara yakın para ödedik,bu 1 milyar da baya baya ödendi hem de cash vadeli falan değil,satışlar normalde bilançoyu kötü gösterecek şekilde saklandı.Sizle anlaşamadığımız nokta bu bilanço ile oynanabilir orda hemfikiriz,bu kağıtda son 3 bilançoda kağıdın rasyolarının mükemmelliği tam da dediğiniz gibi bilanço ile oynanarak saklandı.Kağıt pazarlanma aşamasında suni parlatmalar olurdu,misal arsalar yeniden değerlendirmeye uğrayabilirdi ,kanal istanbulla ilgili çakma bir kap yollanırdı falan,bunda farklı bir oyunvar
Zaten bedelli güzel gelecek bilançolar öncesi hisse toplamak için yapıldı, hisseye ilgim bu nedenle artmıştır. Benim işim dalgalarla.. böylece hissede dalga oluştu ben de sörf yapıyorum. Yani güneşli bir günü kabusa dönüştürecek her araca sahipler, veriler iyi diye aşırı iyimser davranmak benim tarzım değil ama sizin tarzınızı da ilgi ile izliyorum. Filmin sonunu ben de merak ediyorum.
Yer İmleri