Zengin suriyeli talebi varoş semtlerden merkez mahallelere yöneldi, ukraynalı ve turist görünümlü zengin avrupalılar da covid sonrası istanbulda daire kiralamaya başladı , inanın boş kaliteli daireler 1 dakika boş kalmıyor 4 talip oluyor, satışlar ısındı 75 güne daire satılacak noktaya geldi istanbulda 100 milletten insan sıraya girdi yaşamk için dolar 16 tl istanbul çok ucuz döner bile 2.2 dolar almanyadan çok ucuz burada) otellerse çok lüks ve hesaplı. istanbul emlakta kaynıyor, covid bitti işler açıldı,
Türkiye Türk halkı için değil dediğiniz gibi 100 milletten insan için bedava ve ucuz. Türk halkı Türk parasının cokertilerek fakirlestirilmesi ile birikimlerin TL olarak hiç edilmesi süreciyle ülkede yaşamak iç geçirerek turistleri izlemeye geçmiş emeği ve varlıkları heder olmuştur.
Bu politika ile birlikte ne çin modeli ne üretim bir yerde yok direk fakirlesme ile geçmiş olsun modelidir.
Yetmiyor taleplere
Kanal projesi bir an önce başlamalı..
Yoksa ikinci zenginler boğaz manzarası görmeden ölecek...
Yazık değil mi
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
yarın faiz artar mı acaba yav? herkes süper bono falan beklerken alın size süper bono demesinler
gerçi NAS orada ama bilemedim...
doların gene ayarı kaçıyor..bono mu olur başka şey mi olur bilmem ama bir müdahale gelecek diye düşünüyorum..borsayı da olumsuz etkileyecektir bence.
Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
palacım sal gitsin beyaa 2600,içindeki ötülükleri bırak rahatla.![]()
Yer İmleri