Sayfa 297/1000 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,369 - 2,376 arası.

Konu: Vıop XLI

1.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Fiziki uzlasma olmadigi icin isterse 1.000.000 kontrat shortlasin para basip odeyecegi icin bir anlami yok.

Faiz artisi sanayicilerin dibine kibrit suyu olur. Dolar asagi endeks asagi
    sene sonu yine şapkadan çıkaracak tavşanları da kalmadı; kol gibi zarar edince seneye geçtim yeni borcu şu anki borcunu bile döndürecek para bulamazsa ne olacak peki.... Dibi delik hazineye, MB'ye kim nereye kadar borç verecek.... birader senin gidişat sıkıntılı, şu vadesi gelen swapları artık kapatalım bir zahmet derse mesela birileri veya....

Bu delilik devam ettikçe CDS daha da artacak, bir noktadan sonra ne faiz verirsen ver yeni borç bulamayacak ve borcunu döndüremeyecek noktaya gelirsin...

var örnekleri şu anda dünyada...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

2. hep aynı filmin denişik versiyonları hergün...400 hisseye bas 3 tane ile endeksi şahane göster..pifffffsss daral geldi bu filmden..

3.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    sene sonu yine şapkadan çıkaracak tavşanları da kalmadı; kol gibi zarar edince seneye geçtim yeni borcu şu anki borcunu bile döndürecek para bulamazsa ne olacak peki.... Dibi delik hazineye, MB'ye kim nereye kadar borç verecek.... birader senin gidişat sıkıntılı, şu vadesi gelen swapları artık kapatalım bir zahmet derse mesela birileri veya....

Bu delilik devam ettikçe CDS daha da artacak, bir noktadan sonra ne faiz verirsen ver yeni borç bulamayacak ve borcunu döndüremeyecek noktaya gelirsin...

var örnekleri şu anda dünyada...
    uzun vadeli bir plan yapıldığını düşünmüyorum. altınları da tamamen satarlar diye düşünüyorum. hepsi elbet bir gün tükenir. o zaman olacakları yazmak istemiyorum
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    uzun vadeli bir plan yapıldığını düşünmüyorum. altınları da tamamen satarlar diye düşünüyorum. hepsi elbet bir gün tükenir. o zaman olacakları yazmak istemiyorum
    kaldıysa satarlar diyelim...

bunların her açıkladığı rakamdaki gibi buna da şahsen gözümle görmeden inanmam, varlığına tek emin olduğum altınlar kendi banka kasamdakiler...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

5.  Alıntı Originally Posted by Se_M Yazıyı Oku
    Yarın süpriz bir faiz artışı gelirse bist açısından durum ne olur ? olumlu olumsuz ?
    Faiz artışı imkansız

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. şakkadanak bir 20 milyon dolar
    şakkadanak bir 10 milyon dolar
    şakkadanak bir 20 miyon dolar
    şakkadanak bir 10 milyon dolar daha

kaç dolar oldu yav neyse şükredelim porsiyonları küçültelim kombileri kısalım don atlet gezmeyelim evde
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

7.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    şakkadanak bir 20 milyon dolar
    şakkadanak bir 10 milyon dolar
    şakkadanak bir 20 miyon dolar
    şakkadanak bir 10 milyon dolar daha

kaç dolar oldu yav neyse şükredelim porsiyonları küçültelim kombileri koısalım don atlet gezmeyelim evde
    plan tutmadı metin abi.
    plan tutsaydı ikinci şakırtıda vayy bunlarda para varmış çokmuş demeleri
    3 şakırtıda çil yavrusu gibi dağılmaları gerekiyordu

8. Arceligin suanki carpanlarla ucuz bir tarafi kalmadi ama su batarya fabrikasi hikayesini sanirim Arceligin istiraki olarak yapacaklar

Sayfa 297/1000 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •