Sayfa 298/1000 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398798 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,377 - 2,384 arası.

Konu: Vıop XLI

1. Israil dışişleri bakanı lapıd: Türkiye ve israil r ekonomik bağlantılarını genişletecek

2. Dışişleri bakanı çavuşoğlu: "(israil'le) bizler birçok alandaki ilişkilerimize yeni enerji kazandırmaya ve bundan sonra farklı mekanizmaları oluşturmada hemfikir olduk"

dışişleri bakanı çavuşoğlu: "(israil'le) bizler birçok alandaki ilişkilerimize yeni enerji kazandırmaya ve bundan sonra farklı mekanizmaları oluşturmada hemfikir olduk"

3. GARAN da dow gibi endekse etkisiz eleman artık heralde..

4.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Arceligin suanki carpanlarla ucuz bir tarafi kalmadi ama su batarya fabrikasi hikayesini sanirim Arceligin istiraki olarak yapacaklar
    yeni açıklanan geri alım miktarıyla piyasada yuzde 5 hisse kalacak sizce ucuz tarafı kalmıs mı kalmamış mı?bir geri alıma başlasın minimum 150 si var tabi bence
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

5.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    yeni açıklanan geri alım miktarıyla piyasada yuzde 5 hisse kalacak sizce ucuz tarafı kalmıs mı kalmamış mı?bir geri alıma başlasın minimum 150 si var tabi bence
    Şu anki çarpanlara göre ucuz değil diyorum. Şirket yönetimi buraya bir yatırım düşünüyor o yüzden de hala ucuz olduğunu düşünüyor olabilir aksi halde zaten geri alım yapmaz tabi ki bir bildiği vardır ama geri alım açıklayınca illa tüm kaynağı kullanacağım diye bir zorunluluk yok. Örneğin Bim'e bakın. Geri alım programı açıkladılar önce biraz alım yaptılar sonra durdular. Ben 100 lot alacağım bunun için 500 lira ayırdım basit mantık 500/100 o zaman hissenin değeri 50 TL'dir şeklinde düşünmek yanlış olur.

6. Vatandaş enflasyondan nasıl korunsam diye deliye dödü. Şirketler bunun bir yolunu bilse TV'ye çıkar söyler. Malzeme stoğu artırmak da bir yere kadar.

Görüntü kendi hisselerine para sokanlar var. Demek yeni yatırım imkanı ufukta gözükmüyor. Bir firma KAP açıklaması göndermiş yeni makinalar pahalı olduğundan tesisini kapatan firmaları araştırıp ikinci el makina bulmak için genel müdüre yetki vermişler. Geçen halka açılan bir firma da halka arzdan gelen para yatırım bedeli arttığı için topladığımız para yetmedi diyordu.

İktidar ile anlaşmadan ne IMF'den, ne büyük yatırımcılardan büyük para gelmez bence, elini veren kolunu kaptıryor.

Güven tekrar geri gelmeden faiz operasyonu, enflasyon ürünleri vs sadece spükülasyonu artırır, kalıcı değişimler için uzun vadeli yol haritası lazım. Kim TV'ye çıksa önümüzü göremiyoruz diyor.

Geçen yılllarda bir analist işimizi Allah'a kaldı demişti sonra pek TV'ye çıkmadı.

NATO gelişmelerini takip etmek lazım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Şu anki çarpanlara göre ucuz değil diyorum. Şirket yönetimi buraya bir yatırım düşünüyor o yüzden de hala ucuz olduğunu düşünüyor olabilir aksi halde zaten geri alım yapmaz tabi ki bir bildiği vardır ama geri alım açıklayınca illa tüm kaynağı kullanacağım diye bir zorunluluk yok. Örneğin Bim'e bakın. Geri alım programı açıkladılar önce biraz alım yaptılar sonra durdular. Ben 100 lot alacağım bunun için 500 lira ayırdım basit mantık 500/100 o zaman hissenin değeri 50 TL'dir şeklinde düşünmek yanlış olur.
    degerli dostum 3 milyarı bitirdi 31 liradan buraya taşıdı hisseyi ilave 6 milyar daha yaklasık 80 liradan alsa 75 milyon lot yapar piyasada lot falan kalmayacak .zaten dunya 3.lugune oynuyor şirket biz borsacılar gelecege yatırım yaparız.)Bekleyelim gorelim neler olacak.sat tusunu kaldırdık klavyeden tum şirket sahiplerinin Koçlar gibi olması dilegiyle
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

8. Orta kesim sıfırlandığı için ithalatçı beyaz eşyada yabancılar çekilir muhtemelen. Geçen Manisa'daki fabrikasını biri Arçelik'e devir etti gitti.

Geçen yıllarda beyaz eşyalar ucuzdu hatta sırf sıkıldığı için insanlar değiştiriyordu. 3 harflilere de alt markalar çok ucuza veriliyordu. Tahta dolap fiyatına buzdolabı vardı ben de almıştım. Şimdi fiyat 7 kat artmış inanamadım 250 TL'ye aldığım dondurucu 1750 üzeri gözüküyor oysa dolar 4-5 kat arttı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 298/1000 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398798 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •