Sayfa 993/1013 İlkİlk ... 4938939439839919929939949951003 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 7,937 - 7,944 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. elin parasinin degerlenmesini beklemek cok sacma ama insanlara kizamazsin dolar aliyor diye, zamaninda krizlerde merkez bankasi baskanlarinin, devletin basindakilerin yaptiklarini goren halk niye dolar almasin..c.baskani bile belki 2,5 dan aldigi dolarlari 3,5 dan bozdurdu kampanyada keske benimde olsaydi bende o kar ile bozdururdum.

Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Bu başlıktakiler, sevindirik tipler.

Dolar kurunda % 3 artışa değil % 1 e bile seviniyorlar.

Deli midirler ne?

Oysa BİST'te neler oluyor neler.

Bir de, bu başlıktakiler eğer servetleri muhafaza için dolara yatırım yaptılarsa, dört beş aydır külliyen zarardalar.

Haberleri var mı acaba?

Yok galiba ki, millet şen şakrak, dalgasında.

Belki de başlıktakiler, dolara yatırım yaptım deyip de milleti kandıran, ülke çıkarları aleyhine bilinçsiz insanları dolara kanalize eden ajan provokatörlerdir...

Bak bu giderek daha inandırıcı gelmeye başladı.

Haspinalla...

Ne yapsak ki?

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Dolar bu akşamki tcmb fonlamasını bekliyor. Enflasyon verisi ile gevşeme sinyaline raconunu kesecek gibi. tcmb sıkı durursa o da yardımsever olacak. gül gibi geçinip gidecek.
    en son %11,98 di artık 17,19 da ak kara ortaya çıkacak şu huduniye gene ilizyon yaptırdılar ama merkezde artık az destek atsın bu sıkı duruş sıkı duruş, artık hadi biz inanmıyoruz ama merkezin bademde mi huduniye inanmıyorum demek istiyor :D
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

4.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    en son %11,98 di artık 17,19 da ak kara ortaya çıkacak şu huduniye gene ilizyon yaptırdılar ama merkezde artık az destek atsın bu sıkı duruş sıkı duruş, artık hadi biz inanmıyoruz ama merkezin bademde mi huduniye inanmıyorum demek istiyor :D
    Tüm sahip olduğumuz TL varlık tcmb bilançosunda birleşiyor. Yani aslında tüm TL tcmb'nin malı. Biz sadece geçici olarak kazanç ve varlıklarımızı orada değerlendiriyoruz. İsterse tcmb kendi öz malının değerini düşürür isterse yükseltir. Karar ve yetki onun. Akşam saat 17-18.00 gibi belli olur.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5. Günlükte tobonun boynuna geldik sonunda.
    3,5480 deyiz daha usdzar toboyu kırdı bizimle arasında temiz %1 e yakın fark var şu 30,06 bilanço geyiğine.
    Şu toboyu kırarsak üstüne %1 daha koysak bugün düzleyeyim üstünü bende 3,5852 diyeyim bugünün hedefi tutarmı tutarsa heykelin ilk çimentosunu isterim.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

6.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Sabah açtığımda Hürriyet Gazetesinde vardı böyle bir haber.

PKK iki işçiyi öldürdü bazılarını yanında götürdü diye...

Şimdi baktım.

İzi bile kalmamış.

Baktığım diğer gazetelerde de yok.

Serap gibi.

Sanırım bir merkezden komuta ile uyarılıyorlar.
    iki gün öncede ispark ile ilgili bir yolsuzluk haberi vardı. Oda öyleye kalmadı gitti. Başka bir haber de aynı şekilde.

7. Ben Ons bazında altını bekliyorum. Haftalık rsı da hatasız çalışıyor gibi. Yine beklerim. Hisselerden bir şey kazanamıyoruz.

8. sarışında yükselen diyagonale dikkat

Halen kısa vadede tam kararı vermedi sarışın
    Dolareste ise 3.547 çok önemli...

"Yazıp çizdiklerim sistem denemelerim olup
    yatırım tavsiyesi olmayıp
    faldan öteye gidemez"

Sayfa 993/1013 İlkİlk ... 4938939439839919929939949951003 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız