Sayfa 316/1000 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416816 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,521 - 2,528 arası.

Konu: Vıop XLI

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

bak bide buradan bak 2 aşağı hareketlik formasyon 1 yukarı hareketli 2 dip yapmış tahta .
    gerçek donanımlı teknikçi çizgilerine RESSAM gibi uzaktan bakar .
    teknikçi olduğunu sananlarda sizin baktığınız yerden bakar ve küçümser.
    yukarda koyduğum grafta stoploss kullanan teknikçi en az zararla kaçar maliyetine göre.
    000.11 den unuttuğum para ile arsa alır gibi aldım unuttum bu nasıl birşey bilirmisin bir gün birisi gelicek ben burada villalar yapcam sana da şu kadar diyecek gibi yatırım yada oraya imar izni hiç çıkmayacak.
    kucumsemiyorum,herkesin kendi bakış acisi diyelim..bir araba var,depodaki yakitina bakarsin,beygir gucune lastigin ebatina vs vs..neyse uzatmak istemiyorum,usta yaris pilotu buyuk sermayenin nerde gaza ne kadar kuvvetle basip koltuga yapistiracagini nerde frene hangi kuvvetle basip on camdan cikaracagini gosterecek teknik yok dmk istiyorum..pedala bastiktan sonra siddetini yasiyorsun..menzil neresi,benzin bitene kadar mi gider,yolda durup mazot alacagi istasyonu sececek,ne kadar yakit alacak almayacak,alsada gidecekmi gosterecek bir teknik yok..bana gore yok. ha diyorsan ki stoploss emniyet kemeridir,dogrudur..o bir guvenlik aksesuaridir.kullanmak lazimdir..surucunun keyfine kalmamak en iyisidir..

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    yılanoğlu da yılsonunu 19 tl üstü kapatır diye düşünüyorum 20 biraz zor gibi, ama seneye o da 25 olu
    Kkm den 2022 bütcesi patlar..
    ya kkm zorla iptal edilir, mağdur ordusundan, füze nin kralı gelir..
    yada o kur öyle bir düşürülür ki.
    altan giren kkm ciler babayı, yukardan dönenler rantın kralını alır..

hazine batıralacaksa buyursunlar 16 17 18 devam etsinler
    Memento mori

3. Sonuçta istatistik ve matematik.

Ben kodcu sistemci adamım.

%70 başarılı ( kayma komisyon dahil ) sistem yazdım diyen adam zaten 2 ayda milyar para yapar.

Yavaş sistem olsun 2 senede yapar.

%70 diye bir başarı bike muazzam ötesini ötesi ve o sistem bile 10 da 3 stop olmuş.

Her türlü teknik analiz %40 - 60 arası başarılı bana göre.

Memedabi gibi piyasyi çökertmeye top tüfek ve dahi her türlü milyon dolarla geliyorsan ayrı tabi. P kapsam dışı.
     Alıntı Originally Posted by gmt[emoji2400
    ;5940344]kucumsemiyorum,herkesin kendi bakış acisi diyelim..bir araba var,depodaki yakitina bakarsin,beygir gucune lastigin ebatina vs vs..neyse uzatmak istemiyorum,usta yaris pilotu buyuk sermayenin nerde gaza ne kadar kuvvetle basip koltuga yapistiracagini nerde frene hangi kuvvetle basip on camdan cikaracagini gosterecek teknik yok dmk istiyorum..pedala bastiktan sonra siddetini yasiyorsun..menzil neresi,benzin bitene kadar mi gider,yolda durup mazot alacagi istasyonu sececek,ne kadar yakit alacak almayacak,alsada gidecekmi gosterecek bir teknik yok..bana gore yok. ha diyorsan ki stoploss emniyet kemeridir,dogrudur..o bir guvenlik aksesuaridir.kullanmak lazimdir..surucunun keyfine kalmamak en iyisidir..
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Rusya'dan indirimli petrol ve doğalgaz alınıyor olabilir.

>>>>>>>>>>
    https://twitter.com/NikkeiAsia/statu...75573357481984

TRENDING TODAY | WAR TRIGGERS IRAN-RUSSIA GAS TENSIONS

Iran's key liquefied petroleum gas exports face a wave of competition as cut-price Russian cargoes tempt its traditional customers in countries such as Afghanistan, Pakistan and Turkey.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,825
    Luna coinin büyük düşüş öncesi 343 milyon adet olan dolaşımdaki arzının kriz sonrası 6,53 trilyon adede çıktığı bilgisi var. Yani krizle birlikte 19.055 misli daha piyasaya mal sürmüşler. Bunun neden olduğunu yada neyin tetiklediğini bilmiyorum. Ancak bu kadar büyük bir ilave arza yada sulandırma etkisine karşı kripto fiyatının 85-90 usd lerden 1 usd nin altına kayması son derece normal.

6. 3. çeyrekten itibaren VIOP'a da açılış seansı geliyormuş.

Pay vadeliler de 18,15 'e kadar uzatılacakmış.

7.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku

XU100

Bu düzeltme ya üçgen, tamamlandı yeni zirve yapacak, ya da dediğim gibi, yurt dışına göre birinden biri...YTD

8. Bankalar rotatif ve taksitli ticari kredi faizlerini yükseltmeye başladı. Bazı özel bankalar faizi %40'a kadar yükseltti.

https://www.paramedya.com.tr/devami/...-40a-yukseldi/

Sayfa 316/1000 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •