Sayfa 187/993 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1.  Alıntı Originally Posted by beklemeli Yazıyı Oku
    Sadece ABD de harcayabilirsin bende tl karşılığı yok derse banka ne diyecek banane paramı ver oynamam mı diyecek
    Abd kabile devleti olursa olur...
    Fantazi serbest

Memento mori

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    Abd kabile devleti olursa olur...
    Fantazi serbest

DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3. Bağımsız araştırma grubu ENAG: Önlem alınmazsa enflasyon yüzde 200’e gider
    Enflasyon Araştırma Grubu, yüzde 156.86 olarak ölçtüğü yıllık enflasyonun önlem alınmaması halinde yüzde 200’lere ulaşabileceği uyarısında bulundu.

4.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Bağımsız araştırma grubu ENAG: Önlem alınmazsa enflasyon yüzde 200�e gider
    Enflasyon Araştırma Grubu, yüzde 156.86 olarak ölçtüğü yıllık enflasyonun önlem alınmaması halinde yüzde 200�lere ulaşabileceği uyarısında bulundu.
    Enflasyonun önlenmesi için döviz kurunun uzun süre sabit tutulması lazım öncelikle.Dolar her ay üzerine koyarken nasıl olacak o iş.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün 1.30 TL zam gelen motorine bugünde 80 kuruş zam bekleniyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sosyal medya yasa teklifi Meclis’te – “Halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma” suç sayılacak, üç yıla kadar hapis verilebilecek

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. Kredi çekip hisse senedine de girmek çok mantıklı tabi bilgiyi kesin olarak biliyorsanız mesela derin internetde 3 senede 1 e 20 yapacak hisseleri söylüyorlar sadece zaman beklemek bana üç tane söylediler 12 katında çıktım ikisinde üçüncüsü mantıklı gelmemişti 2 kat olunca çıkmıştım .

Bu yüzden derin internet ayrı tüyo vs çok ayrı şeyler

8. Artık kendilerine oy veren kitle dahil umurlarında değil,her gün yapılan hayasızca zamlar bunun göstergesi,küçük ortağın gazı ve desteğiyle bu yasak yasasını da çıkarırlarsa,her türlü yolsuzluk,arsızlık,sapıklık haberi de verilemeyecek,halkın bütün kaçış noktalarını tıkayarak balon gibi şişiriyorlar,hayat tarzı? konserlere yasak,alkole fiilen alınamayacak kadar fahiş zam yaparak yasak,önce sınırlı bir harekat,o harekat zaten olmayan özgürlüklerin bitirilmesi için fırsat,baktılar olmuyor milleti zamlarla ve yasaklarla iyice gerip yapılacak gösterilere çok sert müdahale edilerek hem toplumsal muhalefet yok edilecek hemde uçuruma giden ekonomiye yeni bir suçlu yaratılacak,bu arada fahiş alkol fiyatı nedeniyle sahte içkiden ölen Türk vatandaşları önemli değil ama maliyeti düşürmek için sahte alkol alan bazı turistlik işletmelerde yabancıların başına bu kötü son gelirse çok güvendikleri turizm ne olur?Sadatçı ....;sandıkta düşmanla işbirliği yapan çıkarsa gereğini yaparız demiş,tepki gelince yazdığını silmiş,bu tipini sevdiğim açık,açık halk iradesini tanımam demiş,kahraman Türk Yargısını göreve bekliyoruz....Günün başlangıç özeti....

Bu sabah 6:35 den beri haber seyrediyorum,haberci ve yorumcuların söylediklerinin özeti bu....içim karardı,camı açıp haykırasım var,millet bu deli neden bağırıyor der diye susuyorum....

Sayfa 187/993 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •