Sayfa 9/121 İlkİlk ... 78910111959109 ... SonSon
Arama sonucu : 963 madde; 65 - 72 arası.

Konu: ADEL - Adel Kalemcilik Ticaret Ve Sanayi A.Ş.

1. Belki şu olabilir zaten 6.5 milyon hisse var piyasada . Bunun yarisi disaridadir . Kottan cikar sonrada fabere verir adeli faberde 300 senedir ne yapiyorsa onu yapar .

Zaten 10 yildir 3 cent temettuye ikna oluyorsa ciro kaybini gormuyorsa diyecek birsey yok .

Kottan cikamanin maliyeti 300 milyon olsa oda 17 18 milyon dolar eder . 100 liradan hesapladm tuncay daha once kipa da neler yapti bilen bilir biraz ölü yiyendir 10 milyon dolara bile cikabilir işin icinden .

Borsada olması sacma zaten . Lot yok piyasada olanda kemik grupta zaten trade yok bise yok

2. Yada acemsah gibi abiler yurt disinda bir fon ayarlayip 10 milyon dolar gomecek . Bu iste bitecek . Ardi arkasi bu yani komik paralar . 15 milyon dolara kiyip kottan cikamiyorsa demekki bir degeri yok sirketin . Oda 3 milyon lot disaridaysa . Belki daha azı disarida .

3. Arcelik gibide yapabilir mevduata 200 300 milyon yatiracagina geri alim yapar . Zaten burdan 100 e gidene kdr disaridaki lotun yarisindan fazlasida dokulur . Basta da dedigim gibi 10 milyon dolara hisseleri cok rahat toplar .

Cayirova sekerpinarda 20 bin metrekare arazi parasi . 😀🙂😀 en mantiklisi ama yaparmi yapmazsa niye yapmiyor ??? Cuzi isler kucuk paralar

4. Şakir kardeş

Ben alacağımı aldım zati ekstra param olsa bir o kadar daha alırım. Borsa yatırımcılarının adeli 100 lira olduğunda fark edeceklerini düşünüyorum..

Bol kazançlar dilerim.
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

5.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Şakir kardeş

Ben alacağımı aldım zati ekstra param olsa bir o kadar daha alırım. Borsa yatırımcılarının adeli 100 lira olduğunda fark edeceklerini düşünüyorum..

Bol kazançlar dilerim.
    Sn Acemşah,
    Sizin görüşlerinizi hem burada hem sosyal medyanızda daha fazla görmek isteriz.Sizin bilgi ve birikimleriniz bizim için moral kaynağı oluyor.

6.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Şakir kardeş

Bol kazançlar dilerim.
    Üstat dogrudur 2017 den beri buradasınız zaten . Bizde hasbelkader birseyler yaziyoruz sirketi ariyoruz mail atiyoruz . En olmadı belki 10 milyon dolara kottan cikar diyoruz .

100 lira olmasınında bir anlamı kalmadı ustat dolar 25 30 olacak adel 100 olacak kime yarar hocam 5 6 dolardan girilmis hisseye . Suan zaten 80 90 liraya ne kar ne zarar oluyor .

Ancak sirket neden bu kadar pasif 3 vardiya calisacak fab ölü gibi . Yurt disinda fuar kovalayacagina diyarbakir erzurum bursa antep de fuar kovaliyor . Bu sehirleri bolge bayileride halledebilir .

2 3 hamle ile hem gider kısabilir hem atılım yapabilir ama hicbirsey olmuyor .

Kur riski var diyor kur korumali yerine tl mevduatta para tutuyor . %50 alacagina 6 ayda %8 9 ile yetiniyor .

Kottan cikmasi hepimiz icin en hayirlisi artık . Kemik lotlar var alinmaz satilmaz . Baskalari icin trade desek oda imkansiz kademeler sığ .

Adelin artmasi degil endeksten diger hisselerden ayrisip artmasi onemli üstat . Herkes gidince gitmesinin bir anlamı yok zaten

7. Bizim derdimiz hissenin artmasida degil bukdr heycan verici bos sektorde 30 milyon sabit musteriye devlet destekleri almasi imkani varken hicbirsey olmaması .

Hisse fiyati umrumda degil zaten ben satmam . Cöp zaten 5 yil once araba alip binen suan 5 katina satiyor arabasini .

%100 enflasyonda bile fiyatlama ortada bakalim satis ne olacak 2022 de .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    Adel diye bir kız arkadaşım vardı geçmişte oda bana çok çektirmişti
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

Sayfa 9/121 İlkİlk ... 78910111959109 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •