Sayfa 487/803 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587 ... SonSon
Arama sonucu : 6417 madde; 3,889 - 3,896 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Sn maximetu;

ALi Pandır tekfenin başına geleli 1 yılı aştı.
    Geçmiş performanslarını inceleme imkanı bulabildiniz mi?
    Fikriniz nedir?
    Tekfende neler yaptı? Bundan sonra bir şeyler yapabilir mi?

Birkaç cümle ile ifade edebilir misiniz?
    Saygılar, hayırlı işler dilerim.

Not: an itibariyle tekfende pozum yoktur.
    Sakıncası olmaz ise bende bir cevap vereyim. Ali Pandır 'ın şirkette gerçekten ne yaptığı veya bir şeyler yaptı ise etkisinin ne olduğu belli değil. Ama şunu söyleyebilirim, şirket o geldikten eskiden faaliyet raporlarında verdiği ciro ve kar tahminlerini bile söyleyemez oldu. Şirket te YKB ve CEO var mı yok mu belli değil. Atalarımız adam olacak çocuk bokundan belli olur derler, gözüken bu ekip şirkette kötü olanları bir şeyler yapıyoruz havasıyla postalıyor (buda bir şey tabi) ama yerine firmayı ileri götürebilecek bir şeyler koyamıyorlar. Vizyonları, kapasiteleri ve her şeyden önemlisi böyle bir dertleri yok.

Ben mevcut un % 40 'ini başka senetler ile değiştirdim. Sizde yok ise hiç bulaşmayın.

Alıntı Originally Posted by veysel karani Yazıyı Oku
    Sakıncası olmaz ise bende bir cevap vereyim. Ali Pandır 'ın şirkette gerçekten ne yaptığı veya bir şeyler yaptı ise etkisinin ne olduğu belli değil. Ama şunu söyleyebilirim, şirket o geldikten eskiden faaliyet raporlarında verdiği ciro ve kar tahminlerini bile söyleyemez oldu. Şirket te YKB ve CEO var mı yok mu belli değil. Atalarımız adam olacak çocuk bokundan belli olur derler, gözüken bu ekip şirkette kötü olanları bir şeyler yapıyoruz havasıyla postalıyor (buda bir şey tabi) ama yerine firmayı ileri götürebilecek bir şeyler koyamıyorlar. Vizyonları, kapasiteleri ve her şeyden önemlisi böyle bir dertleri yok.

Ben mevcut un % 40 'ini başka senetler ile değiştirdim. Sizde yok ise hiç bulaşmayın.
    Kubilay üstadım;

Çok tesekkur ediyorum.
    Diğer topikdaşların da kanaati çok mühim.
    Onlar da kanaatlerini paylaşırsa çok memnun olurum.
    Saygılar, hayırlı işler diliyorum.

Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Sayin Balikci
    Olasi bir senaryo Ama ihtimal olarak cok dusuk . Artik insaatta yazacak zarar kalmadi , merak etme yeni is alamiyoruz bundan kotu olmaz 😃 koskoca tower , araziler, Gubre fabrikalarini peskes cekebilecek got yok bunlarda . O kadar da degil !!
    Artik insaatta yazacak zarar kalmadi

yahu her bilanco oncesi ayni seyleri soylediginizin farkindamisiniz?

bak simdiden soyluyorum, yazin bu tarihi bir yere

2C bilancoya Rusya dan zarar yazacaklar.

bunu goremiyormusunuz?

4. Herkese öncelik ile merhabalar

Daha önceki sayfaları dikkatle okudum, umarım herkes yatırımlarının kat ve kat karşılığını bulur.

Aşağıdaki grafikte görüleceği gibi 2014 ile 2016 yılları arasında oluşan fiyatlmaya kaynaklı bilanço karlılıkları aynı şu an içinde bulunduğumuz son 2 yıldaki gibi gerçekleşmiş. Kısaca tam bir hayal kırıklığı,

Aşağıda gördüğünüz 2 paralel kırmızı çizgi, bir birinin eşleniğidir, yani tam bir kanal çalışmasıdır. Hisse halka arz olduğu ilk 1 yıl dışında bu kanal içinde hareket etmiştir. Bu kanal kırılmayacak anlamına gelmez, fakat geçmişteki fiyat hareketleri bağlamında çalışacağı düşünülür ise 1,14 $ önümüzdeki günlerde kanal dibi olarak çalışacaktır. Grafikte Pembe çizgi maliyet alanım olarak oluşmaktadır. Eğer kanal kırılır ise kendi adıma beklemenin hiç bir mantığı kalmamış anlamına gelir. (Haftalıktan onay alınarak)

İyi senaryoya geçer isek, kanal üstüne dolar bazlı 4X kar bırakma ihtimali mevcut.
    Öncelik ile 2021-2022 Mayıs arasında oluşturduğu düşüş kanalından çıkması gerek. Diğer dipler incelendiğinde, diplerden ciddi bir tepki gelmiş. Bu sefer dipte bu kadar oyalanması bana göre olumsuz. Her dipten kanal tepesine gitmesi 2 yıl civarında sürmüş.

Tamamen kendi deli saçması öngörülerimdir. Kesinlik ile Yatırım Tavsiyesi Değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by things Yazıyı Oku
    Herkese öncelik ile merhabalar

Daha önceki sayfaları dikkatle okudum, umarım herkes yatırımlarının kat ve kat karşılığını bulur.

Aşağıdaki grafikte görüleceği gibi 2014 ile 2016 yılları arasında oluşan fiyatlmaya kaynaklı bilanço karlılıkları aynı şu an içinde bulunduğumuz son 2 yıldaki gibi gerçekleşmiş. Kısaca tam bir hayal kırıklığı,

Aşağıda gördüğünüz 2 paralel kırmızı çizgi, bir birinin eşleniğidir, yani tam bir kanal çalışmasıdır. Hisse halka arz olduğu ilk 1 yıl dışında bu kanal içinde hareket etmiştir. Bu kanal kırılmayacak anlamına gelmez, fakat geçmişteki fiyat hareketleri bağlamında çalışacağı düşünülür ise 1,14 $ önümüzdeki günlerde kanal dibi olarak çalışacaktır. Grafikte Pembe çizgi maliyet alanım olarak oluşmaktadır. Eğer kanal kırılır ise kendi adıma beklemenin hiç bir mantığı kalmamış anlamına gelir. (Haftalıktan onay alınarak)

İyi senaryoya geçer isek, kanal üstüne dolar bazlı 4X kar bırakma ihtimali mevcut.
    Öncelik ile 2021-2022 Mayıs arasında oluşturduğu düşüş kanalından çıkması gerek. Diğer dipler incelendiğinde, diplerden ciddi bir tepki gelmiş. Bu sefer dipte bu kadar oyalanması bana göre olumsuz. Her dipten kanal tepesine gitmesi 2 yıl civarında sürmüş.

Tamamen kendi deli saçması öngörülerimdir. Kesinlik ile Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Kusura bakmayın sizin yaptığınız çalışmaya karşı değilim, paylaştığınız içinde teşekkürler, bende aynı şeyleri yıllardır yapıyorum, Lakin bu grafik işinden bir şeyler çıkması için öncelikle inşaat kısmı başlangıçta en az 2,5-3 milyar dolarlık iş sonrasında da yılbaşına 1,5 milyar usd lik işler alması lazım (adamlar şuan yaptıkları tek şey sadece Toros'un kazandığı paraları yiyip bitirmek), Yada inşaatın taahhüt kısmını elemanların kıdemlerini falan vererek lağvedip, Toros'un yanına sadece inşaatın mühendislik ve üretim kısmını dönüştürerek bırakmaları, Tarımı ya lağvedip yada besin endüstrisinde sürdürülebilir cirolar la kar edecek bir yapıya dönüştürmeleri falan lazım. Bunlar var ise 5 usd üstü grafikli yada grafiksiz olur, yok ise Grafiklerle 4usd değil 2 usd bile ne bu dünyada mümkün nede diğer dünyada olur.

Tekrar kusura bakmayın.

6.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Kubilay üstadım;

Çok tesekkur ediyorum.
    Diğer topikdaşların da kanaati çok mühim.
    Onlar da kanaatlerini paylaşırsa çok memnun olurum.
    Saygılar, hayırlı işler diliyorum.
    Ali pandir geleli 1 sene oldu , bombos bir adam . Mason camiasinin adami , hep iyi yerlerde calismis arkasi kuvvetli ama gittigi firmalar o varken hep surunmus burada da masal okuyor 1 tane duzgun icraati var koskoca holdingde levent kafkasliyi kovdu biraz temizlik yapti da hala dolu bombos adam var sirketin icinde . Temizle temizle bitmez bunlar da neyse.

Hayal bile satamiyor, ne telekonferanslara katildi ne Tv ye cikti . 3 veya 4 kez t bultene cikti youtube da videosu kaldirildi alttaki yorumlardan sonra , 1 tanesinde hissemizi hakettigi degere kavusturacaz dedi Dolar bazinda yuzde 20 daha soktu . Ne yeni yatirim var , ne artar kar var ne bir projeksiyon var . Bombos herifin teki , tamamen kukla . Son tokatini vurmaya gelmis iste buraya , bi cacik olmaz ondan , daha sirketin limanlarinin yerini bile bilmiyor. Siz bakmayin bunlarin Gecmis kariyerlerine, bu sirketler Boyle adamlarla dolu , yeter ki arkan guclu olsun

7.  Alıntı Originally Posted by legolas Yazıyı Oku
    Artik insaatta yazacak zarar kalmadi

yahu her bilanco oncesi ayni seyleri soylediginizin farkindamisiniz?

bak simdiden soyluyorum, yazin bu tarihi bir yere

2C bilancoya Rusya dan zarar yazacaklar.

bunu goremiyormusunuz?
    Yazamazlar artik 2 posta yazdilar zaten 7.6 milyar ruble alacak var aqq daha ne yazacak . Ruble deger kazandi orada zarar marar yazmazlar artik . Tamam kotumserim falan ama yazacak yer kalmadi , bak insaatta bi zarar daha yazarlarsa benimle holdingi basmaya gelecek olan var mi ?? Genel kurula gitmeye gerek yok , hesap sormaya gidelim !! Organize olursak gelecek olan var mi ben Safranboludan gelirim !!

8.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Yazamazlar artik 2 posta yazdilar zaten 7.6 milyar ruble alacak var aqq daha ne yazacak . Ruble deger kazandi orada zarar marar yazmazlar artik . Tamam kotumserim falan ama yazacak yer kalmadi , bak insaatta bi zarar daha yazarlarsa benimle holdingi basmaya gelecek olan var mi ?? Genel kurula gitmeye gerek yok , hesap sormaya gidelim !! Organize olursak gelecek olan var mi ben Safranboludan gelirim !!
    Borsanın % 4 kazandığı gün, % 2.5 kazanarak yine ortalamaların altında kalan ve tine kaybettiren Tekfen yönetimini en kalbi duygularımla tebrik ederim

Sayın Pandorra, sesinizi duysak artık ?

Bağımsız YK üyeleri, nerdesiniz ??

Sayfa 487/803 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •