Sayfa 271/753 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371 ... SonSon
Arama sonucu : 6024 madde; 2,161 - 2,168 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,029
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet

2.  Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    Teşekkürler. 76 TL hedef fiyat veren Garantinin satışta ilk sırada olması ilginç olmuş.

3. 50 tl ler artı uzak değil

Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Evet 45.02 kapattı ..ne dediysek o..daha yolumuz çok uzun..50 ler uzak değil
    N e dediysek o..Bu hafta 52-55 bandına oturmasını bekliyorum..Bilet fiatları tavan yapmış durumda İstanbul Bodrum 2300 tl fiat gördüm..inanması zor..gerçekten..

Duhul
    Mar 2019
    İkamet
    Samsun Atakum,Istanbul,Rize,Samsun Almanya
    Gönderi
    325
    Elline hızına beynine sağlık güzel abim Allah razı olsun. Birde sonraki direnç nerde olabilir tahmin edersen tabiki YTD fikrini soruyorum güzel abim.

52-55 durak sonra nasıl görülüyor kar götürüp biraz satsakmi düzeltme olup tekrar girme niyetiyle yoksa sağlam düzeltme olmaz da ufak düzeltme olup yola devam mı 8x.xx TL 5$ a kadar.

Bilgilerin için simdiden teşekkürler [emoji106] Allah razı olsun .

Allah herkese bol kazan ve yemeyi nasip etsin
     Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    N e dediysek o..Bu hafta 52-55 bandına oturmasını bekliyorum..Bilet fiatları tavan yapmış durumda İstanbul Bodrum 2300 tl fiat gördüm..inanması zor..gerçekten..

M2012K11AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Taşınan Açıklar da oldukça azalmış, biraz bugün tavan olan THYAO HALKB ve YKBNK taşınmış, muhtemelen bu yükselişte tekrar yüklüce yeni açık pozisyonu açılmış olup kapanamayıp taşınacaktır, VİOP30 da shortçuların, yarından sonra da bu açıkcıların üzerine gidebilirler,

6. Tavandan açıkçılara veriyorlar ama tavanı da bozmalarına izin vermiyorlar

vay garibim A1 , şeker ,Alnus

7.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Taşınan Açıklar da oldukça azalmış, biraz bugün tavan olan THYAO HALKB ve YKBNK taşınmış, muhtemelen bu yükselişte tekrar yüklüce yeni açık pozisyonu açılmış olup kapanamayıp taşınacaktır, VİOP30 da shortçuların, yarından sonra da bu açıkcıların üzerine gidebilirler,
    yarın üzerine falan gideceklerini sanmam , hisseyi açıkçılar yükseltir ötekiler açığa satar

Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    yarın üzerine falan gideceklerini sanmam , hisseyi açıkçılar yükseltir ötekiler açığa satar
    hissenin yükselişinde açıklarını kapatmak için alım yapan açıkcıların da etkisi olacaktır, açık yapanlar pozisyonlarını kapatmayıp ta maliyet yaparlarsa tahta yapıcı açıkcı batırma operasyonu yapmak isteyebilir, açık pozisyonları taşımak maliyetli ve zordur, yükseliş açık pozisyonlar stoplanana kadar devam edebilir,

Sayfa 271/753 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •