Garan icin verdigin örnekte alim yonundeyse alim varanti cikarken satim varannti duser yada satim yonundeyse kirmizi yakiyorsa satim yukselirken alim varanti düşer. Birbirini bağlamaz hangi birbirinden farkli hareket eder ama ters kolerasyon olduğu icin biri cikar biri düşer hangi yonse artik. Kaldirac oranina gelirsek oda kullanim fiyatiyla alakali olur. Ornek garan gaijv kullanim fiyati 10.00 yani daha yakin suandaki islem fiyatina vade bitimine 29 gun tatilleri cikartirsak 22 23 islem gunu var anlik fiyat 29-30 her 2 kurusta bir birer kurus artar yine garanin temmuz sonu vadeli 10.30 kullanim fiyatli gaijo her 3 kursta bir artar yada düşer. Atiyorum aldin dusmeye basladi gaijo 3 kursta bir kademe aşağı düşerken gaijn 2 kurusta bir aşağı gelir. Riski alma durumuna gore anliycain. Gaijn aldigini dusunelim 10000 adet. 3 bin lira garan fiyati 10.30 a gelirse senin varantin 54 kurus olur 5400 lira yapar gaijo aldigini dusunursek 3000 liraya 18 den 16000 tane 10.30da 36 kurus yapar oda sana. Hemen hemen ayni parayi birakir. Dustugunu farzedelim 09.70 da 10 kurusa duser 3000 lira. 1000 lira olur gaijn 20 kurusa duser paran da 2000 e duser. Alimda kullanim fiyatina ne kadar uzaksa o kadar hizli düşer aslinda. Cok yazdikca karisiyor kafan farkindayim. Bir bilenden daha yuzyuze fikir alirsan daha saglikli olur kanimca. Cok fazla vaktim olmadigi için ustunkoru yazdim. Umarim dilim dönmüştür

surci lisan ettimse affola anlatabildisem ne mutlu.
LG-D855 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri