Sayfa 488/803 İlkİlk ... 388438478486487488489490498538588 ... SonSon
Arama sonucu : 6417 madde; 3,897 - 3,904 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1. Ortak sen gunluk bakiosun , ben 2.5 senedir burdayim tuvalet kagidi fiyati bile 4 e katladi bu hala ayni fiyatta , bunda kaybettigim zamana mi yanayim diger kagitlarin ucusunu izlemeye mi yanayim . 10 liralik Thy 50 tl oldu dolu boyle ornek var biz hala ayni yerdeyiz, sen dion yuzde 4 artan yerde 2.5 artti . Dusmedigine dua et 😂

2. https://www.haberturk.com/ekonomi/is...unya-liderligi

6 LİRALIK SASA 36 YA GELMİŞ VE PATRONU HAALA BENİM HİSSEM UCUZ DESİN....

TEKFENİN PATRONLARI DA HURDA FİYATINDA SÜRÜNEN HİSSESİNE SAHİP ÇIKMASIN.....

VAH TEKFENİM VAH ÜÇ DÖRT YIL ÖNCELERDEKİ DİNAMİK HALLERİNDEN ESER KALMAMIŞ......

OLMAZ OLASI TEKFEN TAKINTISI PORTFÖYDEN BİR TÜRLÜ SİLEMİYORUM SENİ.....

MALİYET 18 LERDE. % 100 KAR GÖRENE KADAR İNATLA PORTFÖYDE TUTMAYA DEVAM.

FAVORİ TAŞIDIKLARMDAN ŞİŞE BİLEM TEKFENİ GEÇMİŞ THY VE TAV ZATEN ESKİ TAKINTIDAN DEVAM....

BAKALIM SEN DEĞERİNİ BULUP DİĞERLERİNİ NE ZAMAN GEÇECEKSİN TKFNE....
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir...yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez . yatırım tavsiyesi icermez....KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

3.  Alıntı Originally Posted by Burko Yazıyı Oku
    Değerli forum arkadaşları,

Bugüne kadar hiç bir şekilde böyle bilgiler yazmadım.Ama artık iyice canım sıkılmaya başladı.Eski bir Tekfen çalışanı olarak, yıllardır hisseyle duygusal bir bağ içerisinde bulundum. 3 kuruş temettü alacağız diye hisse ile vedalaşmadım.Kendisinden kazandığım parayı kendi hissesine yatırdım.Lanet olsun diyorum. Şu an için hiç bir bağım bulunmuyor. Sadece öğrendiğim kadarıyla 1 yıl önce alınmış olan Kırıkkale Rafinerisi işi 1 Haziranda başlıyormuş. Bu haber KAP ta yayınlanırmı ve hisse fiyatına etki edermi ? Ayrıca 1 sene beklenmesinin sebebi ne olabilir? Herkese bol kazançlar.
    Arkadaşlar,

Karanlık odadaki son hareket yukarıda bahsettiğim işle ilgili olabilir mi? İnşallah yarında bir tavan görürüz.

4. Alakasi yoktur , arkadasin bahsettigi is cerez parasi Tekfen icin . Bi hareket olursa olacagindan olur daha ucuz sirket yok piyasada . Ne kadar kotu yonetilirse yonetilsin ne kadar beceriksizlerin elinde olursa olsun , sirketi bugun satiyoruz desinler 2 milyar dolar altinda etmez 450 Milyon nedir Allah askina. Illa bi sey olmasina gerek yok , Tek olmasi gereken patronlar ve sirket ceo su cikacak guven verecek Tabi isterse kansiz surusu

5.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Alakasi yoktur , arkadasin bahsettigi is cerez parasi Tekfen icin . Bi hareket olursa olacagindan olur daha ucuz sirket yok piyasada . Ne kadar kotu yonetilirse yonetilsin ne kadar beceriksizlerin elinde olursa olsun , sirketi bugun satiyoruz desinler 2 milyar dolar altinda etmez 450 Milyon nedir Allah askina. Illa bi sey olmasina gerek yok , Tek olmasi gereken patronlar ve sirket ceo su cikacak guven verecek Tabi isterse kansiz surusu
    Aynen. Bugün deseler bi şirketi kapatıyoruz. Şirketin 30 katlı şirket merkezimizi satıyoruz. Fabrikaları, inşaat ekipmanlarını hurda demir olarak satacağız, yerlerini de arsa olarak satacağız deseler şu anki piyasa değerinden daha yüksek bir miktar çıkar. Bu saatten sonra artık tercih ağaların. Buralardan verecek malları olan varsa, mutlaka alan bulunur. Sevabına daha da aşağıdan vereceğiz derlerse ona da eyvallah. Ağanın eli tutulmaz.
    Söylediklerim, yazdıklarım sadece ve sadece kişisel görüşlerimdir. Asla yatırım tavsiyesi değildir.

6. Beyler baski maillerine devam , Ercan Kumcu denen kan emicinin ipi cekildi , sirada Cahit Oklap , Zekeriya yildirim ve komple insaat ekibi var , Pandora ya da 6 ay daha max sure , her gun yazin sirket maillerine. Onceki sayfalalarda attim maillerini, onlar utanmiyor siz de utanmayin. Bu pislikleri el birligiyle temizleyecez , yazin patron kizlarina . Bu kepazeligin bedeli olmali

7. https://www.linkedin.com/posts/tekfe...medium=ios_app

Baskiya LinkedInde de devam . Itibarlarini en guzel kirletecek yer LinkedIn de profesyonellerin oldugu ortam . Onlar utanmadi ben hic utanmayacam artik , hakkimi alana kadar bu kan emicilerle savasa devam !! Yorumumu silebilirler , destek atin Rezil edelim !!!

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6937680067711897600?commentUrn=urn %3Ali%3Acomment%3A%28activity%3A693768006771189760 0%2C6937870463670841344%29
    Son düzenleme : Maximetu; 02-06-2022 saat: 00:24.

8.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Beyler baski maillerine devam , Ercan Kumcu denen kan emicinin ipi cekildi , sirada Cahit Oklap , Zekeriya yildirim ve komple insaat ekibi var , Pandora ya da 6 ay daha max sure , her gun yazin sirket maillerine. Onceki sayfalalarda attim maillerini, onlar utanmiyor siz de utanmayin. Bu pislikleri el birligiyle temizleyecez , yazin patron kizlarina . Bu kepazeligin bedeli olmali
    “Bu şirket sızdırmaz”

Dendikten sonra şirket kağıdının serbest düşüş yaptığı zaman gelecek bu abi ile ilgili olarak aklıma.

Ülkede SPK olsaydı bu süreç farklı sonuçlanırdı

Sayfa 488/803 İlkİlk ... 388438478486487488489490498538588 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •