Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku
İnşallah Gsdho da Tuclk gibi atak yapar. Bence aşağıya basmak için ortam yok, basarsa mal kaptırır. Endeks düşmezse, dolar çakılmazsa, navlunlar yüksek seviyelerde devam ederse (ki vadeliler böyle söylüyor, 2. çeyreğin kapanışı da güzel olacak ve 3. çeyrekte de yüksek denizcilik karı gelecek gibi zaten yurt dışı denizcilik şirketleri de genel olarak bunu fiyatlıyor) bilanço sonrası mevcut fiyatla F/K�sı 2�nin hemen üstünde olacak, bilançonun hemen sonrasında gelecek temettü ile F/K�sı mevcut fiyatla 2�nin altına düşecek, dolar korumalı hisseyi kim neden satsın. Buradan %50 yapsa 2 yazdığım yerlerin yerini 3 alır ki 3 F/K da borsamızda ucuzun ucuzudur.
 Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku
Bilanço zamanı ve temettünün birbirine yakın olmasının etkisi gerçekten olabilir. İnşallah dediğiniz gibi olur.
İnşallah beklediğimiz olur diye umut ediyorum. Daha öncede paylaşmıştım. Dediği gibi aşağıya salarsa biz daha çok mal sahibi oluruz.

0.225 krş temettü, %122 bedelsizi olan 2/3 fk, 0.63 dd işlem gören bir şirket bana göre bedavadır. Hele ki 4'lere getirmeye kalkarsa %100 portföyümle beklemeye geçerim. Sabredip satınca da kuşlu sitelerde Sasa, Hektaş, Şişe vb. gibi hisselerin ekranlarını atanlar gibi bizde atarız.

Kimse bu oyunun kurallarını belirleyen kendileri bilir. Hatta çok sevdiğim dostlarıma güzel ve beleş tatil imkanı sunacağını söyleyebilirim. Bize de hatırı sayılır bi hikaye daha... YTD

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.