Sayfa 247/993 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 1,969 - 1,976 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Sınırı geçince de Bulgar polisi euro gayme bazında s...
    bulgar sınırı tam ters tarafta reha bey, kaldı ki memlekete gelirken de karşı yola geçebilirsin..

2. Kavun yok mu Ezine peynir veya gravyer kaşar yok mu yanına birde atom
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Elin Pakisi Moda sahilinde mala vuruyor, BAĞ-GUR emeklisi rakısını içiyor, bunnarın ise dinleri imanları para.

Perspektif
    @PerspektifOn
    Ekonomi yönetimi neden yerine sonuçlarla uğraşırken döviz piyasası havuzunun dengeleme tankının işlevini bozdu. İthalatçının artık döviz talebini karşılayabilmesi için TCMB nin döviz piyasasında satıcı olması şart.

https://mobile.twitter.com/Perspekti...CqkbKNrcIqAAAA

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    TÜİK başkanı olduğunuzdan şüpheleniyorum.
    [emoji3]

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Kuşlu sitede lahmacun konusu açılmış .25-30 lar

Bizim burada pideci kavurmalı ve kuşbaşılı pideyi 20 lira lahmacunu 9 a satıyor niye bu kadar fark olur ki

Etrafta kediler azalsa ondan şüphe edecektim ama etraf kedi kaynıyor
    O lahmacundan uzak dur ankarada urfalı hocadan aldım geçen hafta tane 25 tl, keçiörende orta derecede lahmacuncu.
    Konyada bugün cemodan etli ekmek yedim 50 tl
    Senin fiyatlar gerçekten tehlikeli at eti eşşek eti bulamazsın o fiyata anca domuz eti
    bir halt olacağı yok.

6. Bir ahiret sorusu;

ÜFE bazlı dolar/tl vs dolar bazlı Bist-30

a. ÜFE bazında USDTRY bir yatayın üzerinde yaklaşık 6 yıldır, son zamanların zirvelerine göre %40 aşağıda görünüyor, ÜFE artacağına göre(petrol, enerji emtia vs), ÜFE bazında USDTRY bu yatayın altına düşer mi, düşmez ama her halükarda en az ÜFE kadar artarak yatayda kalır mı?

b. Dolar bazlı XU30 uzun zamandır, yaklaşık 4 yıldır, aşağıya doğru sarksa da bir yatay üzerinde tutunuyor görünüyor, ÜFE artarsa, ÜFE bazında veya ÜFE kadar USDTRY de artarsa, XU30 bu yatayın altına düşer mi, tutunabilir mi? Tutunur da hatta dolar bazında da artarsa, bunun ekonomi finans v.s. bazında anlamı nedir?

Xu30/usdtry Elliot olarak sona yaklaşıyoruz.eger bir çözüm olursa seçimle.cikis olacak.fakat dolartl değerlenecek.

Sayfa 247/993 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •