Sayfa 421/1122 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521921 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 3,361 - 3,368 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1. Ntv de Mesut Yar diyor ki

Selamı üzerimde kalmasın

Pompacı bir arkadaşımız rica etti söylüyorum

Zamları bir yapmıyoruz, lütfen bize kızıp hakaret etmesinler.

2. Akfen GYO'nun portföyünde Kütahya ve Isparta'da olmak toplam yatak kapasitesi 7232 olan iki öğrenci yurdu olduğunu söyleyen Karaağaoğlu, "Akfen GYO olarak yurtlarımızı, Kredi Yurtlar Kurumu'na kiraladık. Başlangıçta bizde işten memnunduk ve hatta yurt işini büyütmeye karar verdik. Çünkü biz yurdu yatak başına 5171 dolara mal ettik. 15 yılın altında geri dönüş sağlarsa gayet güzel olacaktı.

Ancak Yurtiçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) yüzde 122, Tüketici Fiyat Endeksi'ndeki (TÜFE) artış ise yüzde 34 olunca, bizim oda başına Kredi Yurtlar Kurumu'ndan aldığımız net kira 220 dolara düştü ve geri dönüş sürelerimiz 23 yıla çıktı.

Dolayısıyla yurtların, yatırımcı için anlamlı hale gelmesi geri dönüş sürelerinin 14 yıl ve yatak başına yıllık ödenen ücretinde 390 ila 400 dolara gelmesi gerekir" dedi.

Panelde konuşan İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi ve GYODER İcra Kurulu Üyesi Ali Hapşen de yurt sorununa dikkat çekerek, her 3 üniversiteliden 2'sinin başka yerde eğitim aldığını seyledi. Hapşen, "YÖK yeni bir düzenlemeye gitti ve baraj puanlarını kaldırdı. Baraja takılan öğrenci sayısı 195 bindi. Ayrıca öğrenci sayısında yüzde 25'lik artış olmuştu.

Bu yıl barajlar kalkacağı için eylül ayında ciddi bir barınma sorunu ortaya çıkacak" diye konuştu.

Adamın derdine bak. Vatandaş ev sahibi olunca geri dönüş 60-70 aya çıkmış hala kiraalr sabitlenecek deniyor. Bu kişi 23 yılı beğenmiyor...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

3. çürük ve sürtük.....

ülke de din var ama
    ahlak nerede iklimi devam ediyor...

sonra ekonominin düzelmesini bekliyoruz.
    barış yok ki...
    ekonomi düzelsin.

niyetleri düzeltmek olsa bunlar söylenmezdi.

zaten düzeltecek seviye de bilgileri de yok.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Benzinde 26 yandı tabelada.bi depo benzin çok para oldu [emoji39]artık elektrikli mi hidrojenlimi alsak ....

5. İddialara göre yabancı sermayeli Humex isimli kripto para borsasında kullanıcıların hesapları çekim işlemine kapatıldı. Platformun kurucuları ortadan kayboldu. Şirkete gittiklerinde durumu fark eden çalışanlar ve yatırımcılar suç duyurusunda bulundu. Mağdurlara
    @trthaber
    ulaştı.
    https://twitter.com/trthabercanli/st...58059459911685

6. Haber aynı, yorum farklı...
    Ben de çıkarma yaptım. 19-10,7= 8,3 milyar daha dolar lazım...

ANADOLU AJANSI
    @anadoluajansi
    ·
    3d
    Ticaret Bakanı Muş: "Mayıs ayında ihracat geçen yılın aynı ayına göre yüzde 15,2 artışla 19 milyar dolara ulaşmıştır. Bu tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatıdır."

Bloomberg HT
    @BloombergHT
    ·
    3d
    Dış ticaret açığı Mayıs'ta yüzde 157 arttı
    Ticaret Bakanlığı'nın öncü verilerine göre Mayıs ayında dış ticaret açığı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 157 artışla 10,7 milyar oldu.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

7.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Akfen GYO'nun portföyünde Kütahya ve Isparta'da olmak toplam yatak kapasitesi 7232 olan iki öğrenci yurdu olduğunu söyleyen Karaağaoğlu, "Akfen GYO olarak yurtlarımızı, Kredi Yurtlar Kurumu'na kiraladık. Başlangıçta bizde işten memnunduk ve hatta yurt işini büyütmeye karar verdik. Çünkü biz yurdu yatak başına 5171 dolara mal ettik. 15 yılın altında geri dönüş sağlarsa gayet güzel olacaktı.

Ancak Yurtiçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) yüzde 122, Tüketici Fiyat Endeksi'ndeki (TÜFE) artış ise yüzde 34 olunca, bizim oda başına Kredi Yurtlar Kurumu'ndan aldığımız net kira 220 dolara düştü ve geri dönüş sürelerimiz 23 yıla çıktı.

Dolayısıyla yurtların, yatırımcı için anlamlı hale gelmesi geri dönüş sürelerinin 14 yıl ve yatak başına yıllık ödenen ücretinde 390 ila 400 dolara gelmesi gerekir" dedi.

Panelde konuşan İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi ve GYODER İcra Kurulu Üyesi Ali Hapşen de yurt sorununa dikkat çekerek, her 3 üniversiteliden 2'sinin başka yerde eğitim aldığını seyledi. Hapşen, "YÖK yeni bir düzenlemeye gitti ve baraj puanlarını kaldırdı. Baraja takılan öğrenci sayısı 195 bindi. Ayrıca öğrenci sayısında yüzde 25'lik artış olmuştu.

Bu yıl barajlar kalkacağı için eylül ayında ciddi bir barınma sorunu ortaya çıkacak" diye konuştu.

Adamın derdine bak. Vatandaş ev sahibi olunca geri dönüş 60-70 aya çıkmış hala kiraalr sabitlenecek deniyor. Bu kişi 23 yılı beğenmiyor...
    Hem de hesapları dolar bazında.
    Bassınlar eurobonda geçsinler, geri dönüş süresi 10-11 yıl, hem de hazine garantili.

8.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Ntv de Mesut Yar diyor ki

Selamı üzerimde kalmasın

Pompacı bir arkadaşımız rica etti söylüyorum

Zamları bir yapmıyoruz, lütfen bize kızıp hakaret etmesinler.
    Olur öyle, marketlerde de zammı görünce gariban kasiyerlere kızıyor millet, ulaşabileceği elinde o var çünkü. Neden böyle yapıyorsun benimle ne ilgisi var deyince de ona da cevabı hazır, "ben sana söylüyorum sen de üstüne ilet".

Sayfa 421/1122 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521921 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •