Ntv de Mesut Yar diyor ki
Selamý üzerimde kalmasýn
Pompacý bir arkadaþýmýz rica etti söylüyorum
Zamlarý bir yapmýyoruz, lütfen bize kýzýp hakaret etmesinler.
Ntv de Mesut Yar diyor ki
Selamý üzerimde kalmasýn
Pompacý bir arkadaþýmýz rica etti söylüyorum
Zamlarý bir yapmýyoruz, lütfen bize kýzýp hakaret etmesinler.
Akfen GYO'nun portföyünde Kütahya ve Isparta'da olmak toplam yatak kapasitesi 7232 olan iki öðrenci yurdu olduðunu söyleyen Karaaðaoðlu, "Akfen GYO olarak yurtlarýmýzý, Kredi Yurtlar Kurumu'na kiraladýk. Baþlangýçta bizde iþten memnunduk ve hatta yurt iþini büyütmeye karar verdik. Çünkü biz yurdu yatak baþýna 5171 dolara mal ettik. 15 yýlýn altýnda geri dönüþ saðlarsa gayet güzel olacaktý.
Ancak Yurtiçi Üretici Fiyat Endeksi (YÝ-ÜFE) yüzde 122, Tüketici Fiyat Endeksi'ndeki (TÜFE) artýþ ise yüzde 34 olunca, bizim oda baþýna Kredi Yurtlar Kurumu'ndan aldýðýmýz net kira 220 dolara düþtü ve geri dönüþ sürelerimiz 23 yýla çýktý.
Dolayýsýyla yurtlarýn, yatýrýmcý için anlamlý hale gelmesi geri dönüþ sürelerinin 14 yýl ve yatak baþýna yýllýk ödenen ücretinde 390 ila 400 dolara gelmesi gerekir" dedi.
Panelde konuþan Ýstanbul Üniversitesi Öðretim Üyesi ve GYODER Ýcra Kurulu Üyesi Ali Hapþen de yurt sorununa dikkat çekerek, her 3 üniversiteliden 2'sinin baþka yerde eðitim aldýðýný seyledi. Hapþen, "YÖK yeni bir düzenlemeye gitti ve baraj puanlarýný kaldýrdý. Baraja takýlan öðrenci sayýsý 195 bindi. Ayrýca öðrenci sayýsýnda yüzde 25'lik artýþ olmuþtu.
Bu yýl barajlar kalkacaðý için eylül ayýnda ciddi bir barýnma sorunu ortaya çýkacak" diye konuþtu.
Adamýn derdine bak. Vatandaþ ev sahibi olunca geri dönüþ 60-70 aya çýkmýþ hala kiraalr sabitlenecek deniyor. Bu kiþi 23 yýlý beðenmiyor...
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
çürük ve sürtük.....
ülke de din var ama
ahlak nerede iklimi devam ediyor...
sonra ekonominin düzelmesini bekliyoruz.
barýþ yok ki...
ekonomi düzelsin.
niyetleri düzeltmek olsa bunlar söylenmezdi.
zaten düzeltecek seviye de bilgileri de yok.
Türkiye'de temel problem þu : bilgili olanlarýn yetkisi yok , yetkisi olanlarýnda bilgisi yok.
Benzinde 26 yandý tabelada.bi depo benzin çok para oldu [emoji39]artýk elektrikli mi hidrojenlimi alsak ....
Ýddialara göre yabancý sermayeli Humex isimli kripto para borsasýnda kullanýcýlarýn hesaplarý çekim iþlemine kapatýldý. Platformun kurucularý ortadan kayboldu. Þirkete gittiklerinde durumu fark eden çalýþanlar ve yatýrýmcýlar suç duyurusunda bulundu. Maðdurlara
@trthaber
ulaþtý.
https://twitter.com/trthabercanli/st...58059459911685
Haber ayný, yorum farklý...
Ben de çýkarma yaptým. 19-10,7= 8,3 milyar daha dolar lazým...
ANADOLU AJANSI
@anadoluajansi
·
3d
Ticaret Bakaný Muþ: "Mayýs ayýnda ihracat geçen yýlýn ayný ayýna göre yüzde 15,2 artýþla 19 milyar dolara ulaþmýþtýr. Bu tüm zamanlarýn en yüksek mayýs ayý ihracatýdýr."
Bloomberg HT
@BloombergHT
·
3d
Dýþ ticaret açýðý Mayýs'ta yüzde 157 arttý
Ticaret Bakanlýðý'nýn öncü verilerine göre Mayýs ayýnda dýþ ticaret açýðý bir önceki yýlýn ayný dönemine göre yüzde 157 artýþla 10,7 milyar oldu.
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Yer Ýmleri