Sayfa 470/1000 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570970 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,753 - 3,760 arası.

Konu: Vıop XLI

1.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    Geldiklerinin ertesi günü bir kararname mi çıkarırlar naaparlar bilmem ama bu rezilliği yapan altına imza atan ne kadar TUIK çalışanı varsa hepsini vatana ihanetten yargılamazlarsa onlara da hakkım haram olsun...
    Aynen katılıyorum. Merkez bankasını ve kamudaki bürokratları ve sayıştayı es gecmeyelim.

2. abka şimdi bizim aylık %8 kazanma işi %3 mi düştü...

kendimizi kandıralım mı?

3. Ağırığı yüksek ürünlerde sorun var.

Kira, un, bulgur, toz şeker, yoğurt gerçekçi değil gördüğüm.

Öte yandan pil, telefon kontür ücreti yıllık çok az artmış.

Bilgisayar %19 artmış. Orada da modeller değiştiği için eski modellerin fiyatlar daha az artıyor ama benim baktığım modeller en az %50 arttı. Telefon ise yıllık %100 artmış.

Eğer enflasyona endeksli ürün çıkacak ise fiyatı şüphe götürmeyen ürünlerden ayrı sepet olmalı.

Elektrik, doğalgaz, akaryakıt, ekmek, yoğurt, un, yumurta, en çok satan otomobil sepeti, otomobil lastiği, EFT ücreti vs.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    Geldiklerinin ertesi günü bir kararname mi çıkarırlar naaparlar bilmem ama bu rezilliği yapan altına imza atan ne kadar TUIK çalışanı varsa hepsini vatana ihanetten yargılamazlarsa onlara da hakkım haram olsun...
    O kadarı benim içimi soğutmaz. Mallarına mülklerine elkoyup sınırdışı edilmesi gerekir. Ben şunu anladım anketlerde çok kötü seçim yok yada enflasyon düşük çıkacak RTE fazla vermiş olacak

5. Sistem almaya devam et diyor gelen karlarla alıma devam ediyorum duvara çarpmayı başara bilecez mi bakalım otomatik pilot test ediyoruz

6. Deniz hocam birşey yakalamış bu gazeteci tl basıp altın almış iç piyasadan onu da dış piyasada satıp dolara çevirmiş 1,9 milyar dolarlık.

7. Akp girerken üç 70 sent de kalmayacak ülkede galiba

8. TÜİK, enflasyon verilerinde madde fiyatlarını yayımlamayı bıraktı. (Bloomberg HT)

Sayfa 470/1000 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •