Sayfa 521/699 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 4,161 - 4,168 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Bunları sayı ile falan mı veriyorlar? Hangi GYO'nun tetikçisi acaba

Bu hisse en azından belli bir dolar aralığında gidip geliyor efendi gibi temettüsünü veriyor.

Emlaklı memlaklı bir GYO daha var dolar grafiğine baktım cin çarpmışa döndüm

ytd

2.  Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku
    Kiracı da maldı, neredeyse sıfırdan otel yapılacak ve o masrafı üstlenecek. Kiraya çıktığımız evde bile kalıcı olacaksa en ufak masraf ev sahibinden alınır. Ayrıca Hillside’ın asıl geliri Algyo’da. Kira sözleşmesini bilmesek yutacağız. Bununla birlikte geçen sene tarihi kira geliri vardı. Şaka gibi yorumlar yazılmış. Bir hisse ve şirket temelsiz bir şekilde kötülenirse orada ben acaba bunu yapanın amacı ne diye düşünürüm. Bu şirket 2024 vizyonunda 20-25 milyon dolar kira geliri olan 250-300 milyon dolar portföy değeri olan bir şirket olacak. Maslak imar sorunu çözülürse zaten yazmaya gerek yok. Orta vadede baskı olabilir, bu pastayı kolay kolay yedirmek istemezler diye hisseden çıkmıştım ama madem böyle paylaşımlar gördüm. Yakın izlemeye alayım, ne olur ne olmaz.
    "Kiracı da maldı" gibi bir mantıkla başlayan düşünceye cevap vereceğimi sanmayın, 15 yıl ticaretle uğraştım, Türkiye ölçeğine göre büyük sayılabilecek şirketlerin kira sözleşmesi aşamalarına dahil oldum.

siz kiraya çıktığınız bir evde ..ben banyoyu japon granit istiyorum, kalıcı olacağı için sen yaptır.. de bakalım noluyo )

Hillside'ın asıl geliri Algyo'da cümlesinin biraz altını doldurun lütfen ve nezaket kurallarıyla cevap verecekseniz verin, yoksa kalsın.

3. Ben 2019'dan beri buralardayım. Tek hissem de değil ama ana hissem gibi. Kimse size bu ortamda bu kadar varlık karşılığı borsa dışında vermez. İleriye karları tahmin edip projeksiyon yapabiliyorsanız. İleride taban fiyatının çok daha yukarılarda oluşacağını tahmin edebilirsiniz. En büyük dileyim hisseyi kötüleyip, zırt pırt tradercılık oynayanların malsız yükselişi kaçırmalarıdır. Gidin telegram gruplarında yazın. İnsanların yatırım kararlarını etkilemeyin. Herkes araştırsın kendi kararını versin.
    Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.

4. anlaşılan bu forumdaki algıcı ekibe de bir ayar vermem gerekecek :D ne oldu hepiniz üşüştünüz bir anda, talimat mı geldi?

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

6.  Alıntı Originally Posted by doganidas Yazıyı Oku
    anlaşılan bu forumdaki algıcı ekibe de bir ayar vermem gerekecek :D ne oldu hepiniz üşüştünüz bir anda, talimat mı geldi?
    Kimsin sen, kaç yıllık borsa hayatın var. Kaç sayfa Finansal Rapor okudun, analiz yaptın. Hayatında ne gördün de millete akıl vermeye çalışıyorsun. Biz yatırımcıyız hep burdaydık ve burda olmaya devam edeceğiz. Git aklını kendine sakla.
    Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.

7. Ben bu hisseyi 2016lardan beri takip ederim zaman zaman aldım sattım , burada herkes görüşünü yazmali bir sıkıntı yok , burası kimsenin babasının çiftliği değil , herkes görüşünü manipülasyon olmadan yazabilir, ancak hisse 41 e geldiğinde "uçacak bugün tavan" artik tavan seri geliyor "vb. gibi yazan bi it var, aynısını iki yerde daha yapıyor ve ne zaman yazsa iş tersine dönüyor , burada denk geldi yazdım diğer yerde de gereğini yapacağım .İtirazı olan varsa özelden de yazabilir .Şahsın kendisi basta olmak üzere.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 521/699 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •