Sayfa 525/699 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 4,193 - 4,200 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Biri çıkıyor ben genel müdürlükten takipli yatirimciyim diyor , biri ben şöyle bilirim boyle bilirim diyor , aksam eve giderken otobüs durağında bekleyip hafta sonu sokakta , kafede araba anahtarını sallayan yurdum insanı , sen ne komiksin , boşsun , bu ne ego yeminlen samimi yabancı arkadaşlarım var orta halli buraya gore bayağı bi iyi , 1 kere boyle abuk ego görmedim genel müdürlükten takipliymis , hay seni takip eden genel müdürün de .... ipini tutanin da .....
    Şeyimle gülüyorum , yanlış anlamayın
    kulağımla ....
    Birincisini anladım o konuda bir şey demek bana düşmez de ikincisi kim onu anlamadım. Burada yalan yanlış şeyler söyleyen, şirkete kasıtlı veya kasıtsız olarak iftira atan birine cevap verdi diye size göre garip davranan kim? Ayrıca 2016’dan beri şirketi bilen biri olarak bu iftiralara sessiz kalıp, nedeni ne olursa olsun forumdaki bazı insanlara küfür ve hakaretlerde bulunmanızı nasıl açıklıyorsunuz?
    Son düzenleme : meteor78; 03-06-2022 saat: 21:13.

2.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Biri çıkıyor ben genel müdürlükten takipli yatirimciyim diyor , biri ben şöyle bilirim boyle bilirim diyor , aksam eve giderken otobüs durağında bekleyip hafta sonu sokakta , kafede araba anahtarını sallayan yurdum insanı , sen ne komiksin , boşsun , bu ne ego yeminlen samimi yabancı arkadaşlarım var orta halli buraya gore bayağı bi iyi , 1 kere boyle abuk ego görmedim genel müdürlükten takipliymis , hay seni takip eden genel müdürün de .... ipini tutanin da .....
    kulağımla ....
    Öyle deme ya bunlar bilgili, cefakar, çilekeş, finansal okur yazar abilerimiz. birazcık yanılmışlar, son bir yılda endeks ikiye katlamış, enflasyon %150 ama kazanmayı bırak paralarının değerini bile koruyamamışlar. Kel Rıza abiye bulaşsalardı bu kadar vicdansızlık yapmazdı. Finansal raporlarda gözden kaçan şeyler olmuş. İnsandır beşer şaşar.

3.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    kulağımla ....
    Beni bilen bilir. Yılardır temel paylaşımda bulunurum. Burda seviyeli bir ortam var. Arada arızalı tipler çıkar ağızlarının payını alıp giderler. Biz hancı siz ve sizin gibiler hep yolcudur. Kafede oturmam, minibüs beklemem, egolu biri değilim. Bir hisseyi almadan önce haftalarca tüm finansallari okurum. En küçük ayrıntıya kadar bakarım. Algyo hakkında hiçbir şey bilmiyorsunuz. Can alıcı bilgilere arkadaşlar sahipler. Siz otel motel sayıklayıp durun. Bu hissenin tek bir bilanço kaleminde piyasa değeri saklı. Akıl verecek durumda değilsin.

4.  Alıntı Originally Posted by ferden Yazıyı Oku
    Beni bilen bilir. Yılardır temel paylaşımda bulunurum. Burda seviyeli bir ortam var. Arada arızalı tipler çıkar ağızlarının payını alıp giderler. Biz hancı siz ve sizin gibiler hep yolcudur. Kafede oturmam, minibüs beklemem, egolu biri değilim. Bir hisseyi almadan önce haftalarca tüm finansallari okurum. En küçük ayrıntıya kadar bakarım. Algyo hakkında hiçbir şey bilmiyorsunuz. Can alıcı bilgilere arkadaşlar sahipler. Siz otel motel sayıklayıp durun. Bu hissenin tek bir bilanço kaleminde piyasa değeri saklı. Akıl verecek durumda değilsin.
    Kusura bakma ama ben buna biraz gülmek istiyorum izninle 😂😂😂 bana şu lozan antlaşmasının gizli maddesini hatırlattı

5.  Alıntı Originally Posted by doganidas Yazıyı Oku
    Kusura bakma ama ben buna biraz gülmek istiyorum izninle 😂😂😂 bana şu lozan antlaşmasının gizli maddesini hatırlattı
    Gizli madde yok. Her bekleyenin bir nedeni var. Benimde nedenim var. Ben kazanacağımı zaten kazanıyorum. Yıl sonuna kadar da iyi kazançlar elde edeceğim. Bu işler sadece finans bilgsiyle olmuyor. Sektörel deneyim ve bilgide önemli.
    Burada boş adam yok. Bak git işine.

6.  Alıntı Originally Posted by doganidas Yazıyı Oku
    Öyle deme ya bunlar bilgili, cefakar, çilekeş, finansal okur yazar abilerimiz. birazcık yanılmışlar, son bir yılda endeks ikiye katlamış, enflasyon %150 ama kazanmayı bırak paralarının değerini bile koruyamamışlar. Kel Rıza abiye bulaşsalardı bu kadar vicdansızlık yapmazdı. Finansal raporlarda gözden kaçan şeyler olmuş. İnsandır beşer şaşar.
     Alıntı Originally Posted by herboydalan Yazıyı Oku
    15 Nisan 2016 tarihinden itibaren ALGYO yatırımcısıyım, 4 kez genel kurula katıldım. Hayatındaki en büyük hata nedir deseler ALGYO derim. Maalesef hissiyatım bu şekilde. Beni maddi ve manevi çok yıprattı. Artık savunabileceğim bir argüman kalmadı. İnsanlar dalga geçmeye başladılar. Valla sinir harbi yaşıyorum
    Altlı üstlü iki gönderi var. İkincisinde elinde hisse bulunan bir kişinin samimi isyanı var. Birincisinde ise elinde hisse olup olmadığı bile belli olmayan, elinde uzun süre hisse bulunduranlarla dalga geçmeye çalışan, şirkete attığı iftiralar ve söylediği saçma sapan argümanları deşifre edilen bir müptezel var.

7.  Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku
    Altlı üstlü iki gönderi var. İkincisinde elinde hisse bulunan bir kişinin samimi isyanı var. Birincisinde ise elinde hisse olup olmadığı bile belli olmayan, elinde uzun süre hisse bulunduranlarla dalga geçmeye çalışan, şirkete attığı iftiralar ve söylediği saçma sapan argümanları deşifre edilen bir müptezel var.
    valla sen gibi biriyle muhatap olduğum için utanıyorum. senden özür diliyorum benim amacım salaklara bu hisseyi sattırmak. sen öyle bil lütfen yazılarımı görmezden gel

8.  Alıntı Originally Posted by doganidas Yazıyı Oku
    valla sen gibi biriyle muhatap olduğum için utanıyorum. senden özür diliyorum benim amacım salaklara bu hisseyi sattırmak. sen öyle bil lütfen yazılarımı görmezden gel
    Seni yetkisiz yatırım tavsiyesi veriyor diye SPK'ya şikayet ederim. Yapmadığım iş değil. Tehlike sularda dolaşıyorsun.

Sayfa 525/699 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •