Sayfa 494/919 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544594 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 3,945 - 3,952 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. üstüne alınanlar varmış..

size ne kardeşim babanınız forumu mu burası?

ister al sat yaparım .. isterse almam ..

üstteki mesajı sana mı yazdım ? neden alındın ki ?

neyse trade etmekten beni kimse caydıramaz.

bu hisse benim için trade hissesi olmuştur ama günlük değil haftalık veya aylık olarak..

not: 150 bin kişi yatırımcı olan sasa yı defalarca kez yazdım, bu hissede ise bir elin parmağını geçmez ky yatırımcısı ...

neden kynin olduğu hisse gitmez diye düşüneyim?

ama bu hissesin derdi farklı ky değil .. bu hisse al satçı trade hissesi bana göre.

2. beğenmiyorsan yazılarımı engellen beni gitsin

okuma yazılarımı..

bu kadar basit.

herkes senin gibi düşünmek zorunda mı?

3.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    beğenmiyorsan yazılarımı engellen beni gitsin

okuma yazılarımı..

bu kadar basit.

herkes senin gibi düşünmek zorunda mı?
    Bu dedigin dogru olmaz. Mesela benim seni engellememenin tek sebebi, eger engellersem, yeni gelen yatirimcilar senin gecmiste neler yaptigini ogrenemez ve onlarin psikolojisini cok rahat bozarsin.

Tekrar yazalim:

Sen, hisse 8-9 araliginda iken, hisse hakkinda durmadan negatif seyler yaziyordun, pozitif yazanlari hayal satmakla itham ediyordun.

1,5 sene sonra, hisse 60-70 araliginda iken, devamli, Kron ile alakali alakasiz siber guvenlikle ilgili her yaziyi yapistirmaya basladin ve uzay hedefleri verdin. Gunde belki 5 kere yapistirmalar yaptin.

1 sene sonra, hisse 30-40 araliginda iken, yine durmadan negatif yazilar yazmaya, insanlari da hayalcilikle suclamaya basladin.

Herkes bilsin

Yatirimci tavsiyesi degildir

4. 150 bin yatırımcısı olan sasa 50 kat gitmiş 5 senede..

2 milyar piyasa değerinden 100 milyar piyasa değerine çıkmış ve 150 bin yatırımcı varken sürekli ralli yapmış..

tahtacıların derdi ky olsan o hisse 150 bin yatırımcıyla değil 50 kat , 5 kat bile gitmezdi ..

ancak gidecek olan hisse gidiyor demek ki sorun ky değil sorun hissedeki tahtacını niyeti.

5.  Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    Bu dedigin dogru olmaz. Mesela benim seni engellememenin tek sebebi, eger engellersem, yeni gelen yatirimcilar senin gecmiste neler yaptigini ogrenemez ve onlarin psikolojisini cok rahat bozarsin.

Tekrar yazalim:

Sen, hisse 8-9 araliginda iken, hisse hakkinda durmadan negatif seyler yaziyordun, pozitif yazanlari hayal satmakla itham ediyordun.

1,5 sene sonra, hisse 60-70 araliginda iken, devamli, Kron ile alakali alakasiz siber guvenlikle ilgili her yaziyi yapistirmaya basladin ve uzay hedefleri verdin. Gunde belki 5 kere yapistirmalar yaptin.

1 sene sonra, hisse 30-40 araliginda iken, yine durmadan negatif yazilar yazmaya, insanlari da hayalcilikle suclamaya basladin.

Herkes bilsin

Yatirimci tavsiyesi degildir
    bak usta mısın yok çırak mısın bilmem ...

senin de neler yazptığın ortada bunca senedir .. sende süten çıkmış ak kaşık değilsin.

hatta bir ara sayın mao senin niyetini ortaya çıkardı.. rusya ukray savaşı sebebiyle rusya satışarı için söyledğin şeyle ile ilgili olan kısım ..

benim 25-79 hareketi öncesi aylarca hesap formul yaptım ve sonrasında hisse 79 lara gitti sayın Yıldız tozu şahittir.

ha öncesinde 7-8 lerdyeken hisseye sövdüğüm doğrudur o anki şeyler için soylenen soylendi ve o hesap orada kapandı..

6.  Alıntı Originally Posted by Forza korfez Yazıyı Oku
    Senin derdin belli bence. KY çok diye gitmiyor hisse diye düşünüyorsun. KY uzak dursun diye de olumlu bulduğun her mesaja yanıt yazıyorsun.

İçini rahatlatıyorsun milletin moralini bozarak. Vardır ya öyle tipler.

Elimde kendime göre çok yüklü mal var, hisse 11 küsür dolardan, 2 küsür dolara düşmüş, zararımı hayal bile edemezsin. Üstüne her foruma girişimde ağlama mesajları. Kendi zararıma mı yanayım, milletin ağzının kokusunu mu çekeyim? Bir tane dişe dokunur katkısı, yorumu, analizi olmaz bu tiplerin.
    Senin zararinin yuzde 70-80 olmasindan zevk almak nasil bir seyse. Durmadan uzerine tuz basmalar. 8-9larda iken de yapiyordu bunu, daha sonra ozur dilemisti, biz de inanmistik gercekten ozur diledigine. Megersem, hepsi oyunmus.

Bence nick'ini degistirip onunla yazsin, cunku o yazdikca ben gecmiste neler yaptigini buraya yazacagim.

7. SAyın mao foruma bekleniyorsunuz , bu çırak a bir cevap verin.. tusya ukrayna savaşı sebeyle rusya satışarı ie ilgili yazdıkları ve niyetinin ne olduğu belli olmayan yazısı için

8.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    150 bin yatırımcısı olan sasa 50 kat gitmiş 5 senede..

2 milyar piyasa değerinden 100 milyar piyasa değerine çıkmış ve 150 bin yatırımcı varken sürekli ralli yapmış..

tahtacıların derdi ky olsa o hisse 150 bin yatırımcıyla değil 50 kat , 5 kat bile gitmezdi ..

ancak gidecek olan hisse gidiyor demek ki sorun ky değil sorun hissedeki tahtacını niyeti.
    bak çırak ..

al bunu duvarını as her gün oku..

benim derdim ky olsa bunu yazarmıydım ?

Sayfa 494/919 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544594 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •