Alıntı Originally Posted by fb_06 Yazıyı Oku
Sayın kwin3,

Yukarilarda yıllık hisse basi 16 tl kar bekliyorum burada da hisse bası 10 tl kar bekliyorum demissiniz. Neden fikriniz değişti hesaplamada bir hata mi var yoksa başka birşey mi

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostum mınımum 10 TL üstü olur diyorum ben .10 TL üstü ne gelırse benım kabulüm buda hısseyı çok ıyı fıyatlara götürür .

Tabı bunlar önemli rasyolar ancak en önemliside patronun tutumu nasıl olacak .Hısseye yön verecek olan Patron.

Bence patron geçen hafta alımlarını tamamladı .Yarın seanstan önce cuma aldıysa kı bence aldı kapa haber gönderir .Dolasımdakı pay 26 mılyon olmuştur.

Yaklaşık 7 mılyon hısseyı gerı aldı .Bakalım ne yapacak .Bu hafta hareketlı geçecek gıbı.ılk çeyrek karı yaklaşık 5 kat artmış bu oranda artması önemli .bu şekılde devam ederse 15/16 TL bandını rahat yakalar.Kaldıkı şirket tahsilatlarını 3. be 4. çeyrekte yapıyor .

Gerısı patrona ve onun dürüstlüğüne kalmış .Bu şirket 7 fk dan fiyatlanmamalı ölüsü bile 15 fk dan işlem görmeli bana göre .Netıce de büyüyen bır şirket .

Siz elbette kendı yorumunuzu kendınız yapın .Bana veya başkasına göre yapacağınız değerlendirmeler yanıltabılır .