-
--eve ihtiyacı olanlarda para yok...parası olanların zaten çok dairesi var, suratına bakmıyorlar, ekstremleri de (vivatrader gibi) bize denk gelmiyor.
-

Originally Posted by
kelebekx
--biri mimaroba, diğeri ekinoba yazıyor...ayni yer mi?
-

Originally Posted by
ft-2
--eve ihtiyacı olanlarda para yok...parası olanların zaten çok dairesi var, suratına bakmıyorlar, ekstremleri de (vivatrader gibi) bize denk gelmiyor.
--eskiden 2-3 ay önce 550 daireli sitede 2-3 satılık ev ya vardı ya yoktu...bu günlerde 15-20 ye çıktı...
--yani kimse fırsatı kaçırmak istemiyor...her gün takip ediyorum...ben satılığa çıkardığında dolar 14000-14200 bandında idi..fiyatları artıran da yok...
-

Originally Posted by
ft-2
130 m2 evi satılığa çıkardım...bölge emlak endeksine göre 2.795.000 ediyor... 1.900.000 e vereceğim...15 gündür arayan yok..
ben aldıktan sonra şu kadar değerlendi...bu kadar arttı...kağıt üzerinde...reelde gerçekleşmiyor...
2.el daha avantajlı 0a göre aksine sizin eve eksper 2.4M dese %80inden 1.92m kredi kullanıp 0 cash sermaye nakitle bile alabilir almak isteyen
-

Originally Posted by
ft-2
--eskiden 2-3 ay önce 550 daireli sitede 2-3 satılık ev ya vardı ya yoktu...bu günlerde 15-20 ye çıktı...
--yani kimse fırsatı kaçırmak istemiyor...her gün takip ediyorum...ben satılığa çıkardığında dolar 14000-14200 bandında idi..fiyatları artıran da yok...
Bolge neresi? ilani paylasin biz de yorumlayalim.
Son düzenleme : ahmet306; 05-06-2022 saat: 23:55.
-

Originally Posted by
ahmet306
Bolge neresi? ilani paylasin biz de yorumlayalim.
--etik olmaz...
-
Faizler yuksek degil ama devletin konuta mudahele edecegi soylentileti yatirimcilari urkuttu, ozellikle kira siniri ve alim satimda gercek vergi meseleleri bu sira yatirimcilari daha likit olan otomobile yonlendirdi. Bir iki yildir konutta al sat yapan tayfa su ara otomobil kovaliyor.
-
Şak otomobile limit konur.
O zaman neye kayarlar şak onada limit
Başka bişeye kayarlar şak onada limit
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules