Sayfa 547/1000 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557597647 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,369 - 4,376 arası.

Konu: Vıop XLI

1. Oradan buradan short vuran adamın mal varlığını yada portföy büyüklüğünü oyun sitilini bilmen lazın

Misal dolar long endeks short giden adam kaç gündür borsa İle dolar da yükseldiği için teminat felan gerekmiyor gerekse hadi 1 bin dolar bozsan 16 birin alıyorsun o yüzden sıkıntı yok yani

Kolay kolay inanmadığım pozu açmam açıyorsam da ütmeden kalkmam . Ha risk artar mı arta bilir doğru çünkü poz artırma gibi huyum çok pistir

Benim şahsi düşüncem bu shortları daha ucuza alacağımı düşünüyorum

Doları da daha pahalı satacağımı düşünüyorum

Ytd değildir

2.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Dayı bu dediğin benim için geçerli değil .
    Şöyleki benim gelirim dolar bazlı
    Amerika da yaşıyorum
    Türkiye’den gitmeden önce dolar tl 7/8 idi 1 sene oldu olmadı bugün götürdüğüm doları bozdursam 2 kat misal onu geçtim her ay gelen dolar var o yüzden bu duruma asla düşmem . Birde hareket kabiliyetim var yani yurt dışın borsa hedge vb vb onun dışında 1 birim para bozsam 16 birim alıyorum vb vb
    Vay arkadaş herkes Amerika'da. Fakirler olarak bizbize kaldık

3.  Alıntı Originally Posted by Zerominus Yazıyı Oku
    Vay arkadaş herkes Amerika'da. Fakirler olarak bizbize kaldık
    Yalnız değilsin yaz sonuna kadar buradayım 😬
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Yarın parabolik çıkışın daha sert
    devamını bekliyorum.. 311...312

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. 24 şubattaki gibi endeks taban yediğinde sanırım viopta kademe atlamıyor yani gapli açılış olmuyor. Gerçi grafikte küçük bir gap var ama bilmiyorum, viopta yeniyim. Eğer ertesi gün taban olacağına eminsek veya taban olacağını düşünüyorsak ve uzun pozisyonlarımızı kapatmak istiyorsak ne yapmalıyız? Yani hisse senetlerinde bu olduğunda genelde tabana yığılma oluyor ve satamıyorsunuz emirler gönderilme saatine göre işliyor. Böyle bir durumda nasıl bir emir vermeliyiz, kurtulma şansımız var mı?
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Oradan buradan short vuran adamın mal varlığını yada portföy büyüklüğünü oyun sitilini bilmen lazın

Misal dolar long endeks short giden adam kaç gündür borsa İle dolar da yükseldiği için teminat felan gerekmiyor gerekse hadi 1 bin dolar bozsan 16 birin alıyorsun o yüzden sıkıntı yok yani

Kolay kolay inanmadığım pozu açmam açıyorsam da ütmeden kalkmam . Ha risk artar mı arta bilir doğru çünkü poz artırma gibi huyum çok pistir

Ytd değildir
     Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Oradan buradan short vuran adamın mal varlığını yada portföy büyüklüğünü oyun sitilini bilmen lazın

Ytd değildir
    Poz açayım yatayım mantalitesi zaten doğası gereği zaman sınırlaması olan viop için secilebilecek en kötü oyun planı.

Piyasa kendini belli eder, bir trendi vardir ve bu trendin sağlamasını gelen haberler ve dış borsalara olan direncine bakarak yapabilirsiniz.

En dogru strateji trendin yönüne doğru poz açıp aksam ve haftasonu girislerinde bunu sınırlandırarak devam etmektir.

Hatta trend yukarı ise trendi sürükleyen birkaç hikayesi olan hissede bunu sağlamlaştırarak devam etmek karı katmerler.

Anlamiyorum ben göz göre göre 200 puan bile terste kalamiyorum millet 50.000 puana nasıl ve de en önemlisi neden tahammül ediyor...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

7.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Yarın parabolik çıkışın daha sert
    devamını bekliyorum.. 311...312

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kerem bey

Parabolik hareketler ucu bucağı olmayan yükselişler yapabilir

Aynı şekilde parabol kırılırsa anahtarı alırlar

VOB yapmayin

Örnek

8. Dayı 50 bin puan terste kalana sormak lazım onu

Sayfa 547/1000 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557597647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız