Sayfa 554/1000 İlkİlk ... 54454504544552553554555556564604654 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,425 - 4,432 arası.

Konu: Vıop XLI

1.  Alıntı Originally Posted by akresta Yazıyı Oku
    Bizim doğu kültürü de insanlar icinde çok farklı yaşama, onlardan biri gibi ol, der. cemmatler, eğitim sistemimiz, askerlik, memurluk vb kurumlar hep tektipleştirme üzerinedir.
    Muhtemelen öyle, eğer toplum aynı olan kişileri dışlasa o zaman herkes farklı olmanın yolunu arardı. Öte yandan modern iş yaşamında farklı olmak, rekabetçi olmak, keşfedilmemiş ya da niş alanlarda olmak, rekabetin az olduğu alanlara yönelmek teşvik ediliyor. Bu modernlik de gider ise daha fazla birbirinin aynı insan çoğalır.

Ben de güven içinde olmak için ortalamaları tercih ediyorum, bu da bir strateji, farklı olanlar dışlanıyor, kaybedenler değil kazananlar seviliyor. Öte yandan fazla da sevilmemek lazım, insanlar yeterli karşılık bulamaz ise sorun çıkarabiliyor, kıskananlar da tuzaklar kurabiliyor. Bana gelen zararların tamamı beni aşırı sevenlerden geldi, o da ilginç, tanımadığım insanlardan daha zarar görmedim.
    Son düzenleme : ariston; 08-06-2022 saat: 03:05.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. İnsan diğer alt ihtiyaçları dışında hem takdir edilmek hem de takdir edeceği birini arıyor olabilir.

Tecrübem iş yerinden ayrılan iyi insanlar(ücretleri fazlası ile dolgun olan) beni takdir edecek adam yok deyip ayrılıyorlardı.

İnsanın en önemli ihtiyaçlarından bir anlaşılmak olabilir. Birisi bir yerde anlaşılmak bir insanlık hakkı olmalı diye yazmış galiba. Bazen biri ile sohbet ediyorsun sırf o konuştuğu halde, seninle sobet etmek çok iyiydi diyebiliyor, halbuki sen daha bir şey anlatmamışsın.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    kasım-aralık ayına döndü bu iş yine...her sabah uyandığımızda cebimizdeki paramız biraz daha değer kaybetmiş oluyor...yazık gerçekten...

4.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    16,7197 dolar tl de en yüksek değer oldu

Yeni hedef 16.80 bugün göreceğini düşünüyorum
    1 gün geçikmeli 16.80 e geldi . En yüksek rakam 16.8649 oldu

Yeni hedef 16.99 . Oraya gelsin tekrar bakacağım .

Seans açılınca dolar long karı ile endeks short takviyesi çekeceğim

Parlamanter demokratik sistemden çıkıp,totaliter, otoriter rejime geçince
    İşi berbat eden, bozan yakıp, yıkan iktidara
    Alternatif bulamıyorsun..

Her gün TV de söylediği yalanları dinleyip
    Çaresizce, bu ülke bu örgütlü yalancılardan nasıl kurtulur? bilemiyorsun..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Her akşam tv kanallarına dağıttıkları eskiden solcu şimdi AKit yazarlarını
    geçen tiplerden de tiksinmeye başladım..

nedim şener, hakan bayrakçı, hulki cevizoğlu.. yazık..ucuz adamlarmış 3-5 kuruşa satılık

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    kasım-aralık ayına döndü bu iş yine...her sabah uyandığımızda cebimizdeki paramız biraz daha değer kaybetmiş oluyor...yazık gerçekten...
    Mazut deposu almak lazım 2 gün önceki pompaya bugünde pompa var muhtemelen yarında pompalayacaklar
    bir halt olacağı yok.

8. Fakirler bir gün cennetin olmadığını öğrenirse, bu dünyayı idare edemeyiz...
    Lord Jacob Rothschild

https://twitter.com/senolbabuscu/sta...Gdypplttw&s=19
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 554/1000 İlkİlk ... 54454504544552553554555556564604654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •