Konuta gelen bu sınırlama başka şeylere de sınırlama geleceğinin habercisi aslında.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Konuta gelen bu sınırlama başka şeylere de sınırlama geleceğinin habercisi aslında.
genellikle, sabahtan bakamıyorum bilgisayara....
şeyi yeni gördüm....
https://twitter.com/CandirEgemen/sta...JDZAHI1Lw&s=19
Cds 765 görmüş...
Diriliş, şahlanış, siha, 2023, yerli ve milli, 2071
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Kiraya yapılan vatandaş yorumlarından.....
Adam kira ile geçiniyor. Parasını faize yatirmiyor ve ticarete girse zarar edeceğini biliyor veya ticaretten anlamıyor. Sen mi karsilayacaksn zararını veya gelirini.
kıl almaz faiz oranları ile hem enflasyonu patlatan hem de konutun enflasyondan da fazla değerlenmesini sağlayan iktidar. Simdi aynı anda hem gaza hem frene basmaya çalışıyorlar. Konutun en sevilen yatırım aracı olduğu bir memlekette nerdeyse bedava kredi dağıtmanın sonuçları..
kıl almaz faiz oranları ile hem enflasyonu patlatan hem de konutun enflasyondan da fazla değerlenmesini sağlayan iktidar. Simdi aynı anda hem gaza hem frene basmaya çalışıyorlar. Konutun en sevilen yatırım aracı olduğu bir memlekette nerdeyse bedava kredi dağıtmanın sonuçları
Son düzenleme : virtue; 08-06-2022 saat: 12:44.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Böylece ev sahiplerinin oyunu almayı garantilediler.
Kiracı olarak evin kirasına enflasyon kadar artış yapmayı düşünüyorum. O zaman tekrar duruma bakarız. Kiracıyada süresi dolduğu için muhtemelen kira tespit davası açarız. Bunu engelleyen bir hüküm var mı ?
herkes kiracı tahliyesine uğraşacak muhtemelende her yıl çıkarmaya çalışacak taahhütname vs.ile.
Devlet yeniden değerleme oranlarını %25 yapsın
Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.
Yer İmleri