Sayfa 605/1000 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655705 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,833 - 4,840 arası.

Konu: Vıop XLI

1. yabancılar TL bulurken faiz ( swap) artığı İçin TL maliyetli hale geldi onlarda faiz ödemektense ( borsadaki ) hisseleri satıp aldıkları TL yi dolar yapıp dolarda bekleyip endeks düştüğünde ve TL değer kaybettiğinde tekrar hisseye girebilir.

bu görüş daha sağlam duruyor
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

2. BBHT'de bir yatırımcı fonlardan çıktı dediler galiba kaçırdım. Fon yöneticisi mecburen satıyor dedi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Benim kurum 3587.50 teminat alıyor. Ara vereli epey zaman olmuştu. Kurumlara göre değişiyor sanırım bu tutar. Ort. Teminatlar nedir şu anda.

4. Ersoy Dede: Döviz kurunun yükselişi sizi heyecanlandırmasın, elbette devletin bir planı var
    https://tr.sputniknews.com/20220608/1057133400.html
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

5. Parasını demirçelik ürünlerine bağlayanlar TL bazında kar elde ettiği için piyasa altına veriyor olabilir.

SteelOrbis tweetlerini o şekilde yorumladım.

>>>>>>>>>>

>>>>>>
    SteelOrbis / Türkçe
    @SteelOrbis_TR
    ·
    10s

Türkiye’de yerel sıcak sac (#HRC) fiyatlarını artırma hedefi Rusya’dan yapılan düşük fiyatlı ithalatla sınırlandı

Rusya’dan Türkiye’ye yapılan agresif fiyatlı satışlar ve bazı haddecilerin iç piyasaya düşük fiyatlı yassı mamul teklifleri verdiği göz önüne alındığında, yerel #sıcaksacfiyatları ciddi siparişlerde esneklik gösteriyor. Buna ek, geçtiğimiz hafta itibarıyla oluşan olumlu hava en azından şimdilik dağıldı.

Türkiye'de yerel #sıcaksac teklifleri Temmuz-Ağustos teslimli olmak üzere 810-840$/mt fabrika çıkışı aralığında yer alırken, bazı üreticiler 850$/mt fabrika çıkışı seviyesinden teklif veriyor. Yine de, bazı alıcılar ve tüccarlar ciddi siparişlerde 800-810$/mt fabrika çıkışı aralığının da elde edilebileceğini belirtti.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Real time onlne benim kadar kazanan var mı!?
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Ersoy Dede: Döviz kurunun yükselişi sizi heyecanlandırmasın, elbette devletin bir planı var
    https://tr.sputniknews.com/20220608/1057133400.html
    millet heyecanlanmıyor zaten kan ağlıyor kardeşim.

bu avanelerin memleketten haberleri bile yok

8.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Real time onlne benim kadar kazanan var mı!?
    Yok ...hadeee ..

https://youtu.be/uKBF8_8z4KE
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 605/1000 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655705 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •