Sayfa 285/440 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385 ... SonSon
Arama sonucu : 3516 madde; 2,273 - 2,280 arası.

Konu: ULUUN - Ulusoy Un Sanayi

1. Tahta iyice boşaldı. Kademeler bomboş. 300-500 lotla 10-20 kademe birden inip kalkıyor.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2. Piramit Cuma aldıklarının hepsini verdi.

3.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Piramit Cuma aldıklarının hepsini verdi.
    Tabandan aldı çoğunu cuma günü, bugün net kar etmiş

4. Cuma günü zaten tabandan aldılar bu gün sattılar . Bu gün de 19.300 den alanlar bir iki güne satarlar hissenin içine ettiler al sat yapa yapa .

5.  Alıntı Originally Posted by ewren Yazıyı Oku
    Cuma günü zaten tabandan aldılar bu gün sattılar . Bu gün de 19.300 den alanlar bir iki güne satarlar hissenin içine ettiler al sat yapa yapa .
    Aynen bugün 19'dan alanlar da 20-21 arası pompalar yarın veya öbür gün..

6. Tahtada operasyon devam ediyor. Bir salsalar da hisseyi rahatlasak.

7.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Tahtada operasyon devam ediyor. Bir salsalar da hisseyi rahatlasak.
    Planları şu; Hisse brütte olduğu için aynı gün alıp satamıyorsun haliyle gün içi dibe verip hızlıca yükseltiyorlar ama satamadığın için haliyle bu yükselişten yararlanamıyorsun..Ertesi gün ise %3-5 eksi açıp bir önceki gün aldığın seviyelerin altına getiriyorlar ve sana sattırmıyorlar..
    Bugün taban veya tabana yakın kapatıp yarın %5 civarı eksi açarlar muhtemelen ve çok hızlıca yukarı sürerler..Yani 17 civarı alanları 18'e sattırmadan bu şekilde Piramit'in yaptığı gibi çok temiz para kazanırlar...
    Yani burada kazanmak için şunu yapmak gerekiyor; 2 gün çok sert düşüşün sonunda al ertesi gün tepkisinde sat, sonraki gün sakın dokunma, ertesi günün sonunda en düşüklerden al ve ertesi günü yukarı gittiğinde sat..2 gün tekrar dokunma....gibi

8. Taban 17,67 az bir şey kaldı yapar yapmaz bilemem tabi ama yapacak gibi duruyor..Taban yaparsa yarın 17-17.20 aralığında açar ve çok hızlı 18 üstüne götürür 18,5 son durak olabilir ve bugün tabandan aldıklarını oradan tekrar boca eder..
    Bakalım ben dün verdiklerimi buralardan aldım yarın sabaha da para bıraktım..
    Planım tutarsa kazanç yaparım tutmazsa 15-16 aralığını kafasına koymuş gibi bekletir beni 2 ay kadar.

Sayfa 285/440 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •