Sayfa 286/440 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386 ... SonSon
Arama sonucu : 3518 madde; 2,281 - 2,288 arası.

Konu: ULUUN - Ulusoy Un Sanayi

1.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Planları şu; Hisse brütte olduğu için aynı gün alıp satamıyorsun haliyle gün içi dibe verip hızlıca yükseltiyorlar ama satamadığın için haliyle bu yükselişten yararlanamıyorsun..Ertesi gün ise %3-5 eksi açıp bir önceki gün aldığın seviyelerin altına getiriyorlar ve sana sattırmıyorlar..
    Bugün taban veya tabana yakın kapatıp yarın %5 civarı eksi açarlar muhtemelen ve çok hızlıca yukarı sürerler..Yani 17 civarı alanları 18'e sattırmadan bu şekilde Piramit'in yaptığı gibi çok temiz para kazanırlar...
    Yani burada kazanmak için şunu yapmak gerekiyor; 2 gün çok sert düşüşün sonunda al ertesi gün tepkisinde sat, sonraki gün sakın dokunma, ertesi günün sonunda en düşüklerden al ve ertesi günü yukarı gittiğinde sat..2 gün tekrar dokunma....gibi
    Kazanmak icin benim stratejim daha basit. Al ve ikinci ceyrek bilancosunu bekle. Ben %100+ karin uzerinde oturuyorum, oturmaya da devam edecegim. Ikinci ceyrek kari gelince bence ilk ceyrekte oldugu gibi insanlar tavandan almak icin yine siraya girecek

Al tut sat yatirim tavsiyesi degil. Herkes kendi analizini yapsin

2.  Alıntı Originally Posted by Kerem_4709 Yazıyı Oku
    Kazanmak icin benim stratejim daha basit. Al ve ikinci ceyrek bilancosunu bekle. Ben %100+ karin uzerinde oturuyorum, oturmaya da devam edecegim. Ikinci ceyrek kari gelince bence ilk ceyrekte oldugu gibi insanlar tavandan almak icin yine siraya girecek

Al tut sat yatirim tavsiyesi degil. Herkes kendi analizini yapsin
    İnşallah

3. Tabanı yaptı ama çok fazla satış görmeden hemen aldı tekrar..
    Tutmadı planı heriflerin çünkü milyon lot düşeceğini sandı ama benim düşündüğüm oldu şimdi sen düşün kumarbaz..
    Seninle yarın sabah vals yapıcaz

4. Volatilite bazlı tedbir sistemi

Volatiliteyi nasıl azdırırız diye düşünülmüş bir tedbir herhalde

5.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Tabanı yaptı ama çok fazla satış görmeden hemen aldı tekrar..
    Tutmadı planı heriflerin çünkü milyon lot düşeceğini sandı ama benim düşündüğüm oldu şimdi sen düşün kumarbaz..
    Seninle yarın sabah vals yapıcaz
    Her iki tarafa da götürüp getirip karar vermeyi zorlaştırıyor.

Satsan, yukarı sürebilir, alsan, daha aşağısı var.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by Sabır taşı Yazıyı Oku
    Volatilite bazlı tedbir sistemi

Volatiliteyi nasıl azdırırız diye düşünülmüş bir tedbir herhalde
    Aynen öyle. Brüt takas resmen ekmeğine yağ sürüyor operasyon yapanların. Zaten sokmak içi kırk takla atmaları da bundan.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Hacim fena değil AOF 18.35 yani şu an işlem gördüğü fiyat..
    Mal aldıysa eğer mutlaka bugün yukarı yapacaktır ki sabah %3-5 arası eksi açılacağı düşünüldüğünde bugün buralardan alanlar yarın satamasın ..Bakalım kumarbazların aklında ne var..
    Tekrar taban olursa benim işime daha çok gelir çünkü dün az da olsa 19'larda aldıklarım var..Bugün aldıklarımı satamayacağım için bugün yükselmesi işime gelmez.

8.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Hacim fena değil AOF 18.35 yani şu an işlem gördüğü fiyat..
    Mal aldıysa eğer mutlaka bugün yukarı yapacaktır ki sabah %3-5 arası eksi açılacağı düşünüldüğünde bugün buralardan alanlar yarın satamasın ..Bakalım kumarbazların aklında ne var..
    Tekrar taban olursa benim işime daha çok gelir çünkü dün az da olsa 19'larda aldıklarım var..Bugün aldıklarımı satamayacağım için bugün yükselmesi işime gelmez.
    Mal almış sürdü dikkat..

Sayfa 286/440 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •