Sayfa 142/580 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242 ... SonSon
Arama sonucu : 4636 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: YATAS - Yataş

1.  Alıntı Originally Posted by ÇORBACI Yazıyı Oku
    sn romeo en eski siz varsınız galiba. şirketin payı %55 e ulaşmadan önce kaçtı. yani en son alımdan önce. biliyor musunuz. yüzde kaç artırmış payını onu merak ettim.
    % 55 degil ... yataş yatak yorgan a.ş nin payı 0,55 olmuştur ....

daha önce ki alımlar bostancı otelcilik alıyordu. Bostancı otelcilikde öztaşkınlara patronlara ait...

3-4 yıl öncede yılmaz veya hacı nuri alım yapıyordu kendi adına . yükseliş başlamadan once patronun birisi cıkıp şu tarihe kadar hisse senedi belki sata bilirim diye bildirim yollamısdı , otarih yaklasına hisse yuzde 15 civarı yukseldi bu yükseliş fırsat sanıp bir yatırımcı 1 milyona yakın serbest satış yapmışdı ama yanıldı öztaşkının oyunu imiş...

ogünlerden sonra yatırım ortaklıkları geldi , emeklilik fonları geldi , yavaş yavaş gitti sonra alım bildirimleri 2 yukarı 1 geri gitmeye başladı arada sert düşüşlerde oldu.

bizde yavaş yavaşş yataşşş diyerek sabırla kıpırdamadan takipe devam...

2.  Alıntı Originally Posted by ROMEO Yazıyı Oku
    % 55 degil ... yataş yatak yorgan a.ş nin payı 0,55 olmuştur ....

daha önce ki alımlar bostancı otelcilik alıyordu. Bostancı otelcilikde öztaşkınlara patronlara ait...

3-4 yıl öncede yılmaz veya hacı nuri alım yapıyordu kendi adına . yükseliş başlamadan once patronun birisi cıkıp şu tarihe kadar hisse senedi belki sata bilirim diye bildirim yollamısdı , otarih yaklasına hisse yuzde 15 civarı yukseldi bu yükseliş fırsat sanıp bir yatırımcı 1 milyona yakın serbest satış yapmışdı ama yanıldı öztaşkının oyunu imiş...

ogünlerden sonra yatırım ortaklıkları geldi , emeklilik fonları geldi , yavaş yavaş gitti sonra alım bildirimleri 2 yukarı 1 geri gitmeye başladı arada sert düşüşlerde oldu.

bizde yavaş yavaşş yataşşş diyerek sabırla kıpırdamadan takipe devam...
    yuzde 1 bile değil yani şirketin payı biraz az değil mi. en son temettüyü 2001 de vermiş bu yönde bi bekenti var mı acaba.
    Tekkeyi Bekleyen Çorbayı İçer

3.  Alıntı Originally Posted by ÇORBACI Yazıyı Oku
    yuzde 1 bile değil yani şirketin payı biraz az değil mi. en son temettüyü 2001 de vermiş bu yönde bi bekenti var mı acaba.
    yataş yatak a.ş nin payı o yeni almaya başaladı daha önce kasalarında nakit yoktu ki... ha patron almıs ha yataş ha bostancı almıs sonucda hepsi patron ...

piyasadan uzun sure satmamaya hisse alıyorlar.

bunlar ya ilerde cok temettu alacakalar ya şirketi cok paraya satacaklar. yada ilerde büyük bir operasyon yapıp milletin eline verecekler...

şimdilik hersey güzel görünüyor.
    benimgörüşümden...

4.  Alıntı Originally Posted by ROMEO Yazıyı Oku
    yataş yatak a.ş nin payı o yeni almaya başaladı daha önce kasalarında nakit yoktu ki... ha patron almıs ha yataş ha bostancı almıs sonucda hepsi patron ...

bunlar ya ilerde cok temettu alacakalar ya şirketi cok paraya satacaklar. yada ilerde büyük bir operasyon yapıp milletin eline verecekler...

benimgörüşümden...
    teşekkür ederim . zamanında 1,89 dan vardı elimde aceleci davranıp çıkardım. o zamandan beri izliyorum içim gidiyor resmen. bu gidişle en tepeden dalacağım galiba.

5. patronların görünen toplam payı %21,5 civarı.

hacı nuri öztaşkın 8,20

yılmaz öztaşkın 7,30

bostancı otelcilik 5,65

yataş yatak a.ş. 0,55

6.  Alıntı Originally Posted by ÇORBACI Yazıyı Oku
    teşekkür ederim . zamanında 1,89 dan vardı elimde aceleci davranıp çıkardım. o zamandan beri izliyorum içim gidiyor resmen. bu gidişle en tepeden dalacağım galiba.
    kısmet değilmiş diyelim...
    nasipde varsa gelir çinden yemenden , nasip degilse ne gelir elden

7.  Alıntı Originally Posted by ROMEO Yazıyı Oku
    kısmet değilmiş diyelim...
    nasipde varsa gelir çinden yemenden , nasip degilse ne gelir elden
    aynen ama çok güzel hisse ani yükselişini görmedim tavan yapmadı heralde hiç. mal boşaltacak hacim de yapmıyorlar bana göre. dediğiniz gibi topplamaya devam ediytorlar galiba.

8.  Alıntı Originally Posted by ROMEO Yazıyı Oku

benimgörüşümden...
    Ben birinci ihtimali tercih ediyorum. Temettülü olanı 😄😄😄😄

Sayfa 142/580 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •