Artan

8,25 10 18:10
15,10 9.98 18:10
175,20 9.98 18:10
11,14 9.97 18:10
263,50 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

12,42 -10 18:10
174,90 -9.98 18:10
11.090,00 -9.98 18:10
41,94 -9.96 18:10
336,75 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

17.494.899.237,93 18:10
12.002.781.238,46 18:10
8.369.000.909,50 18:10
7.898.029.669,40 18:10
6.371.144.929,11 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 5554 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Yurtdışı Borsalarında Hisse Senedi İşlemleri

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    Midas ve IBKR eşit dağılım portföy kurtarır
    Tek sıkıntı gri liste (TC kimliği) ve global savaş riski.
    --
    IBKR global olduğu için Midas ile yarıştıramam. Midas, Start-up aşamasında henüz. Komisyon ve 10 banka ile anlaşmalı olması en büyük artısı. Bu arada IBKR'nin mobilde 3 farklı uygulaması var. Kısaca yeni hesap açacaklar, bu iki kurum dışına bulaşmamalıdır. bilginize.
    --
    ABD hisselerinde takas yok deniyor, hayır var T+2. bilginize, ( Midas zaten takas ve işlem hizmetini Alpaca securities üzerinden alıyor, aracının aracısı durumu denilebilir)
    https://www.investopedia.com/terms/s...ent_period.asp
    Siz hangisini kullanıyorsunuz. Ben yeni fark ettim diğer ikisini

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Siz hangisini kullanıyorsunuz. Ben yeni fark ettim diğer ikisini

Son düzenleme : Trade Shark; 15-06-2022 saat: 10:48.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    dostum bilgisyardan IB hesabima giriyorum problem yok, autonticator da calisiyor ama iphone aplicsyonu calismiyor, surekli yanlis parola diyor , varmidir bu konuda sikinti yasayan benim gibi veya bu sorunun cozumunu bilen ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    dostum bilgisyardan IB hesabima giriyorum problem yok, autonticator da calisiyor ama iphone aplicsyonu calismiyor, surekli yanlis parola diyor , varmidir bu konuda sikinti yasayan benim gibi veya bu sorunun cozumunu bilen ?
    bende de tam tersi.
    PC; client portaldan ve Workstation programından girmiyor. kodu yazdıktan sonra fail diyor. Müşteri hizmetlerine mesaj attım telefon edin dedi (yurtdışından ücretsiz , TR'ye ücretli arama)
    Mobilden her işlemimi sorunsuz yapabiliyorum. Şimdilik kurcalamadım. Ama onu çözmemiz lazım.
    1-2 aydır bu olay var.
    Bilen yazarsa çok seviniriz.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

5.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    bende de tam tersi.
    PC; client portaldan ve Workstation programından girmiyor. kodu yazdıktan sonra fail diyor. Müşteri hizmetlerine mesaj attım telefon edin dedi (yurtdışından ücretsiz , TR'ye ücretli arama)
    Mobilden her işlemimi sorunsuz yapabiliyorum. Şimdilik kurcalamadım. Ama onu çözmemiz lazım.
    1-2 aydır bu olay var.
    Bilen yazarsa çok seviniriz.
    Bende sorun şöyle idi. IB'nin kullandığı sms doğrulama servisi trda sadece Vodafone'da açık durumda. IB'de Turkcell hattım kayıtlı ama sms mobil onay hizmetini açmak için sms gelmiyordu, portala girmek için de sms doğrulama istiyordu. Aradım vodafone hattımı kaydettirdim oraya sms geldi mobil onayı alıp devam ettim.şu an her seye mobile appten onay vererek giriyorum. sms gelmiyorsa sorunun çözümü vodafone

6.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    Daha önce forumdaş paylaşmıştı.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •